Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Beko Derin Dondurucularla Yiyecekler Dört Mevsim Taptaze

Beko, derin dondurucular, yiyeceklerin her mevsim taze kalmasını sağlıyor. Enerji tasarruflu ürünleriyle öne çıkan Beko, Ağustos ayı sonuna ...

Beko, derin dondurucular, yiyeceklerin her mevsim taze kalmasını sağlıyor. Enerji tasarruflu ürünleriyle öne çıkan Beko, Ağustos ayı sonuna kadar derin dondurucu alanlara 350 TL’ye varan indirim sunuyor.

Beko derin dondurucular farklı ihtiyaçlara yönelik farklı çözümler sunuyor, üstelik balıktan ete, sebzeden meyveye tüm yiyecekler dört mevsim taze kalıyor. Temmuz ayı sonuna kadar Beko derin dondurucu alanlar 350 TL’ye varan indirimin de sahibi olacak.

BK 3105 A+CFS / 3105 A+CF model yatay derin dondurucular, 103 litre brüt hacim ile taze yiyeceklerin keyfini çıkarmanızı sağlıyor

7216 DF derin dondurucu 210 litre brüt hacmi, 5 dondurucu bölmesi ve açılma yönü değiştirilebilir kapısıyla ile evinizin vazgeçilmezi olacak.

7271 DF derin dondurucu ise 7 bölmesi, 290 litre hacmi ve dikey yapısıyla, yerden tasarruf etmek isteyenler için ideal bir tercih. Neo-frost özelliği sayesinde buzlanma ve terlemeyi önleyen ürün Multizone özelliği sayesinde tercihe göre soğutucu ya da dondurucu olarak kullanılabiliyor.

BK 3400 Joker A+ G derin dondurucu 400 litrelik geniş hacminin yanı sıra Multizone özelliğiyle istenildiğinde soğutucu, istenildiğinde de derin dondurucu olarak kullanılabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok