Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hafızalara kazınan lezzetler The Populist’te!

The Populist’in menüsünde yer alan “kendi küçük, lezzeti büyük” paylaşımlıklar hem göze hem mideye hitap ediyor. Özel mekan tasarımı ve imza...

The Populist’in menüsünde yer alan “kendi küçük, lezzeti büyük” paylaşımlıklar hem göze hem mideye hitap ediyor.

Özel mekan tasarımı ve imza lezzetleri ile The Populist, şehrin en popüler mekanlarından biri olmaya devam ediyor. Kendine has ambiyansı ile şehir içinde bambaşka bir dünyanın kapısını açan The Populist, ‘ustalıkla işlenmiş’ anlamına gelen ‘craft’ lezzetleri ile farkını ortaya koyuyor.

The Populist, özel reçetlerle hazırlanan lezzetleri ile farklı damak zevklerine hitap ediyor. Hamburger, pizzetta, tütsülenmiş et gibi Amerikan mutfağının sevilen tatlarını menüsünde bir araya getiren The Populist, kendi lezzet müdavimlerini yaratmış durumda.

Patates kızartması severler için ‘Kajun baharatlı burgulu patates’, ‘Biberiyeli ve sarımsaklı ince dilim patates’ gibi birden fazla alternatif sunan The Populist’in ön plana çıkan paylaşımlarından biri de ‘Brisket et parçalı burgulu patates’. Üzerinde, tütsüleme makinesinde 9 saat pişirilen dana döş eti bulunan burgu patatesler, peynir sos ve süzme yoğurt ile lezzetlendiriliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok