Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İtalyan mutfağından çok özel örnekler

Mezzaluna, sezonsal lezzetlerle hazırladığı yeni menüsüyle İtalyan mutfağından çok özel örnekler sunuyor. Öğle ve akşam yemeklerinin en çok ...

Mezzaluna, sezonsal lezzetlerle hazırladığı yeni menüsüyle İtalyan mutfağından çok özel örnekler sunuyor. Öğle ve akşam yemeklerinin en çok tercih edilen mekanlarından biri olan Mezzaluna, yeni menüsünde bulunan taze ve kuru makarna çeşitlerinin yanı sıra çıtır pizza seçenekleriyle de dikkat çekiyor.

Kaliteli malzemeler ile hazırlanmış eşsiz tatları, özel sunumlarla bir araya getiren, şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, menüsünü yeniledi. İtalyan şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı menüler, sizleri farklı tatlar denemeye çağırıyor.

Mezzaluna’nın yenilenen menüsünde sıcak başlangıçlardan “Domates soslu fırınlanmış patlıcan dilimleri” eritilmiş parmesan ve mozzarella peyniriyle sunuluyor. Menüde en dikkat çeken lezzetlerden biri olan “Kum midyesi” patates ve pırasa ile servis edilirken “Porçini mantar çorbası” ve “Kestaneli mercimek çorbası” içinizi ısıtan lezzetlerin başında geliyor.

Menüde sunulan zengin salata çeşitlerinin arasından yer alan “Caesar” salatası; parmesan, kruton ve ançüez soslu marul ile hazırlanıyor ve tercihinize göre ızgara tavuk, ızgara bonfile ya da ızgara karidesle lezzetlendirilebiliyor.

İtalyan mutfağının olmazsa olmazlarından olan makarnalardan, ıspanak ve ricotta peynirli ev yapımı “Plin” tarzı tortelli, parmesan ve adaçayı sos ile hazırlanıyor. “Izgara karides ve kurutulmuş domates çeşnili risotto” ise risotto severler için farklı bir alternatif sunuyor.

“En iyi pizza” denilince ilk akla gelen restoranlardan olan Mezzaluna, menüsüne eklediği, incecik hamurdan hazırlanan “çıtır pizza” çeşitleri ile iddasını ortaya koyuyor. Manda mozzarella, çeri domates, taze yeşillik ve domates soslu alternatifin yanı sıra ızgara sebzeler, çeri domates, taze yeşillikler ve gorgonzola peynirli ve bresaola, kurutulmuş domates, porçini mantarı, taze yeşillikler, mozarella peyniri ve parmesan dilimlerinin bulunduğu çıtır pizza çeşitleri ön plana çıkıyor.

Zengin bir içeriğe sahip olan Mezzaluna’nın yeni menüsünde fıstıklı dondurma ve vanilya sos ile servis edilen “çikolatalı sufle”, limon ve çilek sosla sunulan “Panna Cotta” ve bir İtalyan klasiği olan; espresso kahve ile lezzetlendirilmiş vanilyalı dondurma “Affogato” menüde tadılmaya değer tatlılar arasında yer alıyor.

Sıcak ortamı, kaliteli servisi ve mevsimsel olarak değişen menüsünün yanı sıra her ay “Şefin spesiyaleri” adı altında farklı İtalyan lezzetleri sunan Mezzaluna, İtalyan mutfağı severlerin bir numaralı tercihi oluyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe