Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahve tutkunlarını en özel lezzetleriyle buluşturdu

68 yıldır kahvede tazelik ve kalite denince akla ilk gelen markalardan olan Tchibo, kahve tutkunlarıyla İstanbul Kahve Festivali’nde buluştu...

68 yıldır kahvede tazelik ve kalite denince akla ilk gelen markalardan olan Tchibo, kahve tutkunlarıyla İstanbul Kahve Festivali’nde buluştu. 

Bu yıl 21-24 Eylül tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilen festivalde Tchibo, en kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilmiş farklı damak zevklerine uygun lezzetlerini kahve sevenlerin beğenisine sundu. Tchibo, 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Ankara Kahve Festivali’nde, 13-15 Ekim tarihleri arasında ise İzmir Kahve Festivali’nde kahve sevenlerle buluşacak.

En kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilmiş kahveleriyle kendi müdavimlerini yaratan Tchibo, 21-24 Eylül tarihlerinde Küçükçiftlik Park'ta düzenlenen İstanbul Kahve Festivali’ne katıldı. Festivali ziyaret edenler Tchibo’nun deneyimli baristaları tarafından hazırlanan en taze ve lezzetli kahveleri tatma fırsatını yakaladı

İki gün boyunca festivaldeki standında keyifli workshop’lar gerçekleştiren Tchibo, Cumartesi günü “Cafissimo ile Evde Profesyonel Kahve Hazırlama” konulu, Pazar günü ise "Evde Kahve Demleme Teknikleri” konulu bir workshop düzenledi. Aynı zamanda festival boyunca Tchibo Türkiye Instagram hesabından sürpriz yarışmalar da gerçekleştirildi. Ayrıca festivale katılanlara Black&White kupa, 1,8g tek kullanımlık Black&White ve Gold kahveleri de hediye edildi.

Tchibo, 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Ankara Kahve Festivali’nde, 13-15 Ekim tarihleri arasında ise İzmir Kahve Festivali’nde gerçek kahve lezzetini kahve tutkunları ile buluşturacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok