Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mevsimlik lezzetler Stations Brunch’ta

Şehrin en zengin ve özgün brunch’ı olarak anılan Fairmont Quasar İstanbul’un “Stations Brunch”ı, yenilikler ve mevsiminde lezzetlerle yenide...

Şehrin en zengin ve özgün brunch’ı olarak anılan Fairmont Quasar İstanbul’un “Stations Brunch”ı, yenilikler ve mevsiminde lezzetlerle yeniden konuklarıyla buluşuyor. Üstelik yılsonuna kadar dört kişide bir kişi, otelin misafiri oluyor!

Fairmont Quasar İstanbul’un geçtiğimiz Mayıs ayında başlattığı ve zengin büfeleri, eşsiz deniz ürünleri, pişirme istasyonları ve tatlı atölyeleri ile kısa sürede şehrin gözdesi olan Stations Brunch, yaz tatili sonrasında yepyeni lezzet, sunumlar ve etkinliklerle yeniden İstanbullularla buluşmaya hazır.

Stations Brunch menüsü; suşi, saşimi, istiridye ve deniz mahsulleri köşesinden Orta Doğu mutfağına, misafirlerin diledikleri etleri seçerek pişirtecekleri ızgara istasyonundan taze hazırlanan makarna ve risotto köşesine, pide ve lahmacun çeşitlerinden mantı istasyonuna ve klasik kahvaltının en zengin unsurlarına kadar Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerine yer veriyor.

Av yasağının bitmesiyle en taze balıklardan, Ekim’den itibaren yerli mantarlara kadar birçok lezzet, tam mevsiminde Stations Brunch’ta yerini alacak.

Her Pazar 12.00 – 15.00 saatleri arasında, canlı müzik eşliğinde sunulan Stations Brunch’ın en dikkat çekici noktalarından biri de zengin tatlı büfesi.Dileyen konuklar tatlı büfesinde ekler, dondurma gibi atölyelere katılarak tatlılarını kendiler yaparken, şeflerin krep süzet şovunu da izleyebiliyorlar.

Stations Brunch’ta ailece geçirilecek Pazar günlerinde, küçük misafirlerin de doyasıya eğlenerek yeni arkadaşlar edinebileceği oyun ve aktiviteler var. Stations Brunch’a özel olarak üretilen ve masada oynanabilen Stations kutu oyununun yanı sıra, eğlenceye dev ekranda çizgi film keyfi, patlamış mısır ve pasta atölyesi gibi etkinliler de eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe