Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Simit Sarayı’ndan Fit Lezzetler

Simit Sarayı, formuna özen gösterenler için kepekli yulaflı kurabiye, tahıllı ürünler ve yanında bitki çayından oluşan diyet menüsü ile misa...

Simit Sarayı, formuna özen gösterenler için kepekli yulaflı kurabiye, tahıllı ürünler ve yanında bitki çayından oluşan diyet menüsü ile misafirlerine fit lezzetler sunuyor.

Simit Sarayı, sağlıklı, besleyici ve düşük kalorili kepekli yulaflı kurabiye, Tahıllı Poğaça, Tahıllı Simit, Kepekli Sandviç ve yüzde 100 doğal bitki çayından oluşan diyet seçenekleriyle formuna özen gösteren müşterilerinden tam not alıyor.

Lif açısından çok zengin olan yulaf ve kepek barındıran diyet kurabiyeler, sağlık için de birçok fayda içeriyor. Bitki çayı ile birlikte tüketilen kurabiyeler, eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Lezzetli, sağlıklı, doyurucu

Yulafın, içerdiği kalsiyum, protein, Omega 3, B vitamini ve aminoasitler ile vücuda çok yönlü fayda sağladığı biliniyor. Kilo vermeye yardımcı olan yulaflı içerikler, spor ve yürüyüş yapanlara, yoğun çalışanlara ve sınavlara hazırlananlara ihtiyaç duydukları enerjiyi sağladığı için uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

Fit lezzetler

Kepekli yulaflı kurabiye, Tahıllı Poğaça, Tahıllı Simit, Kepekli Sandviç ve bitki çayından oluşan diyet seçenekler, formuna özen gösterenlere aç kalmadan form tutma fırsatı veriyor.

Organik Kurutulmuş Meyveler

Simit Sarayı, formuna özen gösterenler ve sağlıklı beslenmek isteyenler için, organik kurutulmuş meyvelerden de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe