Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çikolatalı Reçel çeşitleri ile mutluluğa mutluluk katıyor

Nar Gourmet; vazgeçilmez mutluluk kaynağı çikolatayı, tam mevsiminde üretilen meyvelerle buluşturarak kışkırtıcı bir lezzet sunuyor. Nar Gou...

Nar Gourmet; vazgeçilmez mutluluk kaynağı çikolatayı, tam mevsiminde üretilen meyvelerle buluşturarak kışkırtıcı bir lezzet sunuyor. Nar Gourmet’nin eşsiz çikolatalı reçelleri, gerçek sevgiyi gerçek lezzetle bir araya getiriyor...

Kurulduğu günden bu yana lezzet tutkunlarına sunduğu eşsiz seçeneklerle mükemmel deneyimler yaşatan Nar Gourmet, Sevgililer Günü için de hem kendinizi hem de en sevdiklerinizi şımartacak sevgi dolu bir öneride bulunuyor. Çikolata ile yoğun meyvenin baş döndürücü uyumunu sunan Nar Gourmet, Çikolatalı Reçel çeşitleri ile mutluluğa mutluluk katıyor.

Nar Gourmet, Anadolu’nun taze ve bölgesel meyvelerinden üretilen doğal ve katkısız reçelleri, yüzde 70 kakao kitlesi içeren bitter çikolatanın zengin tadıyla buluşturarak kışkırtıcı bir lezzet sunuyor. Nar Gourmet ve seçkin satış noktalarında satışa sunulan Çikolatalı Ahududu Reçeli, Çikolatalı Çilek Reçeli ve Çikolatalı Mavi Yemiş Reçeli damakları fetheden bir lezzet şölenine imza atıyor.

Nar Gourmet çikolatalı reçelleri, bitter çikolatanın güçlü tadıyla, lezzetinin zirvesindeki meyvelerle birleşerek seçkin damaklara mükemmel bir ziyafet sunuyor.

Lezzette Kalite’nin Damgası “ITQI Üstün Lezzet Ödülü” Nar Gourmet’in!

Nar Gourmet Çikolatalı Ahududu Reçeli, ayrıca International Taste&Quality Institute (ITQI)’un Brüksel’de gerçekleştirdiği tadım panelinde “Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulundu.

Michelin ödüllü şef ve sömeliyelerden oluşan kanaat liderleri tarafından koku, yapı, tad ve görünüm gibi kriterler dikkate alınarak duyusal analizler çerçevesinde değerlendirilen Nar Gourmet Çikolatalı Ahududu Reçeli, lezzeti ile damakları fethetti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok