Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gecenin büyülü güzelliği Moon Yemek takımı…

Jumbo, sofralarında romantik ve asil şıklık arayanlar için beyazın en saf hali Moon yemek takımını tasarladı. Sevdiklerinizle paylaşacağınız...

Jumbo, sofralarında romantik ve asil şıklık arayanlar için beyazın en saf hali Moon yemek takımını tasarladı. Sevdiklerinizle paylaşacağınız, ay ışığında yenen keyifli yemekleri beyazın en saf hali Moon yemek takımı ile bütünleştirebilirsiniz.

Jumbo Moon yemek takımı, ayın aydınlıkta ve karanlıkta kalan yüzü gibi birbirini tamamlayan aynı zamanda farklı parçalar ile bir uyumun altını çiziyor. Ayın siluetlerinden ilham alarak tasarlanmış Moon yemek takımı; ay aşığının romantizmini, gecenin büyüleyiciliğini bir yemek takımına taşımayı amaçlıyor.

“Zamansız tasarımlar” mottosuyla hareket eden Jumbo, özenle tasarlanıp bone malzemeden ürettiği Moon yemek takımıyla Türkiye’nin en iyi tasarımlarının belirlendiği “Design Turkey” tasarım ödülüne layık görülmüştür.

Sevdiklerinizle paylaşacağınız en güzel anlarda sizlere eşlik edecek olan ödüllü yemek takımını, aynı seri için üretilen Moon çay seti ve Moon kahve seti ile kombinleyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok