Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hafif, Taze ve Doyurucu Salatalar için

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunarak ayrıcalıklı bir atmosfer yaratan Delimonti, mevsimsel olarak yenilediği menüsüyle...

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunarak ayrıcalıklı bir atmosfer yaratan Delimonti, mevsimsel olarak yenilediği menüsüyle de pek çok iddialı seçeneği misafirleriyle buluşturuyor. 

Yaz aylarında hafif lezzetleri tercih edenlerin vazgeçilmezlerinden olacak pancarlı bulgur salatası, enginar salatası, salatalık salatası, yaz salatası ve körpe gelin salatası, Anadolu’nun tazeliğini Delimonti’nin yaz menüsüne taşıyor.

Delimonti’nin mevsimsellik ve tazeliği ön planda olduğu menüsüne eklenen pancarlı bulgur salatası yaz aylarının öne çıkan lezzetlerinden. Ferahlatıcı salatalık salatası ise Çengelköy salatalığı, roka, kırmızı ve yeşil biber ile hazırlanarak, zeytinyağı ve limonla lezzetlendiriliyor.

Mevsimin vazgeçilmezlerinden enginar, roka ve dereotu ile hazırlanan enginar salatası ise ağızları tatlandırıyor.

Domates, ceviz ve taze nane ile zenginleşen yaz salatası hafif bir seçenek olarak öne çıkarken, sakız kabağı, taze nane, taze dereotu, maydanoz ve taze soğan ile hazırlanan körpe gelin salatası ise yeşilliği bol salata severler için ideal bir alternatif olarak öne çıkıyor.



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe