Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İncinin doğallığını bir kez daha sofralara getiriyor

Dünyanın en değerli yemek takımı Fine Pearl ile klasik yemek takımı anlayışına farklı bir boyut kazandıran Karaca, Heritage yemek takımı inc...

Dünyanın en değerli yemek takımı Fine Pearl ile klasik yemek takımı anlayışına farklı bir boyut kazandıran Karaca, Heritage yemek takımı incinin doğallığını bir kez daha sofralara getiriyor.

Sofraların vazgeçilmezi Karaca’nın, zevk ve kaliteyi bir arada arayanlar için tasarladığı Heritage yemek takımı sofralara ışıltı katıyor.

Üç kıtada hüküm süren Osmanlı’nın şöhreti dünyaya yayılan mutfağı, saray sofralarındaki görkemli yemek takımlarıyla taçlandırılmıştı. Karaca’nın yalın altın konturler ile bezenmiş zarif formuyla öne çıkan yemek takımı Heritage, bu mirası günümüze taşıyor.

Heritage, Karaca ihtişamını yansıtmasının yanı sıra estetik hatlarıyla da dikkat çekiyor. Fine Pearl’ün en özel koleksiyonlarından biri olan Heritage yemek takımı, en özel davetlerde misafirlerinizi özenle ağırlamanız için tasarlandı.

Dünyada bir ilki gerçekleştirerek gerçek inciden ürettiği yemek takımı ‘Fine Pearl’ü kadınların beğenisine sunan Karaca, Heritage ile sofraların baş tacı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok