Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İtalyan, Bir O Kadar da Amerikan…

Lezzet ilhamını pizzanın ana vatanı Napoli’den, keyifli ruhunu ve servis anlayışını da Amerika’dan alan, İstanbul’daki ilk adresi olarak Ana...

Lezzet ilhamını pizzanın ana vatanı Napoli’den, keyifli ruhunu ve servis anlayışını da Amerika’dan alan, İstanbul’daki ilk adresi olarak Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Watergarden Ataşehir’i seçen “Spring Street Pizzeria” lezzet dünyasına kazandırdığı “Fast Casual” anlayışı ile benzersiz bir deneyime davet ediyor!

Yeme – içme dünyasının en yeni adresi Spring Street Pizzeria ile şehre yepyeni bir lezzet konsepti geldi; “Fast Casual” … Türkiye’deki ilk durağını İstanbul’un yeni yaşam merkezi Watergarden Ataşehir olarak seçen Spring Street Pizzeria, menüsünde ve ruhunda biraz İtalyan, biraz da Amerikan bir karakter barındırıyor. Ustalığını lezzetleriyle ünlü Napoli’den, keyifli ruhunu ve hızlı, bir o kadar da ayrıcalıklı servis anlayışını da Amerika’dan alan Spring Street Pizzeria, geleneksel el yapımı, taş fırında pişirilen Napolitan pizza anlayışının çok kısa zamanda tam bir lezzet şölenine dönüştürülebildiğini kanıtlıyor!

Pizza bir İtalyan Lezzeti Ancak Onu Dünyaya Tanıtan Amerika…
İsmini 1905 yılında Amerika'da ilk Napolitan Pizzeria'nin kurulduğu Spring Street NYC bölgesinden alan ve bu lezzet efsanesini tüm ruhuyla Türkiye’de yaşatmayı amaç edinen Spring Street Pizzeria, konseptinin odak noktasını İtalyan lezzetlerinin Amerikalaşmış versiyonlarını tanıtmak üzerine oluşturdu.

İtalyan, Bir O Kadar da Amerikan…
“Fast Casual” anlayışı ile lezzet severlere benzersiz deneyimler yaşatan Spring Street Pizzeria’nın İtalyan, bir o kadar da Amerikan karakteri sadece menüsüne yansımıyor; mekanın mimarisinden servisine, mutfağından masaları süsleyen detaylara kadar bütününde bu ruhu yaşıyor, kendinizi yurt dışındaymış gibi hissediyorsunuz.

Fast Casual Lezzetlerin Ana Merkezi…
Söz konusu hem lezzet, hem de hızlı servis olunca Spring Street Pizzeria da elbette bu işin can damarı olan Napoli’den çok özel bir fırın getirmiş. Türkiye’de çok nadir bulunan bu fırının en önemli özelliği 90 saniye kadar kısa bir zamanda damaklarda iz bırakan enfes Napolitan pizzalar pişirmesi…

Menüde Başlayan, Damaklarda İz Bırakan Hakiki Napoli Lezzeti…
Spring Street Pizzeria’nın menüsünde İtalya’ya ve Amerika’ya gittiğinizde mutlaka tatmanız gereken en özel lezzetleri buluyorsunuz. Mutfaktaki ustalığını Türkiye’nin ve dünyanın ünlü şeflerinden Murat Bozok’a emanet eden Spring Street Pizzeria’da çorbalardan başlangıçlara, salatalardan makarnalara, tavuk kanatlarından panini sandviçlere, pizzalardan calzoneler ve tatlılara kadar oldukça zengin çeşitler yer alıyor. Asıl kahramanı Napoli işi pizzaları olan Spring Street Pizzeria Napoli’de yenen enfes pizzaların lezzetini tam anlamıyla İstanbul’da yaşatıyor. Napoli, pizzanın ilk doğduğu yani bu lezzet kültürünün ana merkezi olarak bilinir. Hamurundan mayasına, ağızda keyifle dağılan kabarık kenarlarından taze ve kaliteli malzemelerine pizzanın en iyi ve en ideal lezzetini sergiler. Napoli pizzasının karakterini oluşturan diğer özellikler ise üzerinde peynirden çok sos olmasıdır. Ayrıca ortası da biraz ıslak bırakılır ve sosla peynirin enfes harmanını yaşatır.

Günün her anına keyifle eşlik eden lezzetleri, yaşattığı enfes pizza deneyimi, İtalyan, bir o kadar da Amerikan karakteri ve Türkiye’ye getirdiği “Fast Casual” anlayışı ile yeme – içme dünyasının yeni favorisi Spring Street Pizzeria damaklarında ve ruhunda unutulmaz deneyimler yaşamak isteyenleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe