Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınızda bu yaza fit girmek çok kolay

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte kışın aldığı kiloları verip, hem fit bir vücuda kavuşmak, hem de sağlıklı beslenmek isteyenlerin sayı...

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte kışın aldığı kiloları verip, hem fit bir vücuda kavuşmak, hem de sağlıklı beslenmek isteyenlerin sayısı artıyor. 

Sağlıklı beslenmenin en temel yöntemlerinden biri de yiyecekleri buharda pişirmek, bunu yapmanın en kolay yolu ise buharlı pişiriciler. Sebzeden balık ürünlerine, kırmızı etten pilava kadar birçok gıdayı kolayca pişirebileceğiniz Profilo Buharlı Pişirici, yaza fit girmek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketicilerine hayatı kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam ediyor. Yaz mevsimi yaklaşırken hem fit olmak, hem sağlıklı sonuçlara ulaşmak doğru ürünler ve pişirme yöntemleri ile çok kolay. Yiyecekleri buharda pişirmek de bu yollardan bir tanesi. Haşlanmaya oranla, daha leziz yemekler sunan buharda pişirme yöntemi ile yiyecekler fazla yumuşamıyor, şekil değiştirmiyor, besin değerini ve lezzetini kaybetmiyor. Gelişen mutfak aletleri de yiyecekleri buharda pişirmek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin piyasaya sunduğu Buharlı Pişirici üç adet pişirme haznesi ile aynı anda üç farklı yiyeceği pişirmeye olanak sağlıyor, üstelik kokuları birbirine karışmadan. Profilo Buharlı Pişirici yemekleri hava ve suyla temas etmeden pişirerek besinlerin vitamin değerinin kaybolmasını önlüyor. Örneğin C vitamini bakımından çok zengin bir sebze olan brokoli, buharda pişirildiğinde kızartma yöntemine göre çok daha az vitamin kaybı yaşıyor ve kısa bir sürede yemeye hazır duruma geliyor.

Sebze, balık ürünleri, beyaz ve kırmızı et gibi ürünlerin kolayca hazırlanabildiği Profilo Buharlı Pişirici’nin çorba, pirinç ve bulgur pişirmek için de ayrı bir haznesi bulunuyor. Bulaşık makinesinde de yıkamaya uygun olan Profilo Buharlı Pişirici ile yemek yapmak hem çok pratik hem de hızlı.

Buharda Yasemin Pirinçli Kırlangıç Balığı Tarifi


Malzemeler;
1 su bardağı yasemin pirinci
4 adet temizlenmiş kılıç balığı
Mevsim sebzeleri
Limon ve soya sosu
Pirinç sirkesi
Soğan
Sarımsak
Zencefil
Kişniş
Nane

Pirinçleri bol suyla yıkayıp, suyunu süzün. Profilo Buharlı Pişirici’nin en alt parçasının içine yeterli miktarda su doldurun.

Üzerine ilk hazneyi yerleştirin. Pirinçleri hazneye alıp, yumuşayıncaya kadar pişirin. Temizlenmiş kırlangıç balıklarını da diğer hazneye yerleştirin. Dilimlenmiş mevsim sebzeleri, limon dilimleri, soya sosu, pirinç sirkesi, soğan ve sarımsak dilimleri, zencefil, kişniş ve nane gibi taze otlarla tatlandırıp, pişirin.

Pirinci servis tabağına alıp, üzerine sebzelerle birlikte kırlangıç balığını yerleştirin. Servis yapın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe