Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Norveç Somonu’nun Çok Özel Yorumları

Lezzet ve sağlığıyla ünlü Norveç somonunun ilk kez tadacağınız eşsiz yorumları, farklı tatlar keşfetmek isteyenleri çok mutlu edecek.  İtaly...

Lezzet ve sağlığıyla ünlü Norveç somonunun ilk kez tadacağınız eşsiz yorumları, farklı tatlar keşfetmek isteyenleri çok mutlu edecek. 

İtalyan mutfağından esintiler ve farklı pişirme teknikleriyle hazırlanan menülerden, 42 derecede vakumla kum midyesi eşliğinde pişirilen somon ve Japon mutfağından çok özel sushi’lere kadar birbirinden doyumsuz tatlar, Aralık ayında La Scarpetta, Inari Sushi-Omakase ve Four Seasons Hotel Bosphorus’un restoranı Aqua’da lezzet şöleni yaşatacak.

Lezzetini Norveç’in saf ve soğuk sularından alan Norveç somonu, çok özel menülerle Aralık ayı boyunca İstanbul’un gözde restoranlarına konuk olacak.

İtalyan mutfağıyla ünlü La Scarpetta, usta şefi Carlo Bernardini tarafından hazırlanan menüsüyle, Norveç somonunu daha önce deneyimlemediğiniz farklı formlarla sunuyor. Bernardini’nin İtalyan, Türk ve Norveç mutfaklarından esintiler taşıyan lezzetleri harmanlayarak ve farklı pişirme teknikleri kullanarak hazırladığı menü; pizza, ravioli, mantar, avokado, mango gibi tatları somonla buluşturuyor.

Japon mutfağının uzman adresi Inari Sushi-Omakase’de Şef Barlas Günebak’ın kendi yorumunu kattığı somon carpaccio, somon tartar, somon sushi roll gibi eşsiz tatlar, özel lezzet düşkünlerini bekliyor.

İstanbul’un gözde mekanı Four Seasons Hotel Bosphorus Aqua Restoran’da ise şef Savaş Aydemir ‘somon üçlemesi’ ve ’42 derecede vakum ile pişirilmiş somon ve kum midyesi’ ile benzersiz bir ziyafet sunuyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe