Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Siyah çay severler de unutulmadı

Geniş yelpazesi ile çay tutkunlarına onlarca çeşit sunan Ronnefeldt, siyah çay severleri de unutmuyor. Klasiklerden vazgeçmeyenler de Ronnef...

Geniş yelpazesi ile çay tutkunlarına onlarca çeşit sunan Ronnefeldt, siyah çay severleri de unutmuyor. Klasiklerden vazgeçmeyenler de Ronnefeldt’in çay çeşitleri arasında aradıkları tatlara ulaşabiliyorlar.

200 yıla yakın tarihi ile “Kraliyet ailesi çayı” olarak bilinen Ronnefeldt, her damağa hitap edecek bir ürün portföyüne sahip. Klasikten şaşmayanlar, yıllardır alışılagelmiş damak zevklerinin dışına çıkmak istemeyenler için Ronnefeldt’in sundukları ise Earl Grey ve English Breakfast.

Earl Grey: Hafif çiçeksi Darjeeling çayının ferahlatıcı bergamot aromasıyla harmanından oluşan bir Hindistan çayı. Siyah çay tutkunlarına hitap eden eşsiz lezzet ile buluşanlar Earl Grey’den vazgeçemeyecekler.

English Breakfast: İngilizler’in sabah kahvaltısı vazgeçilmezi sade siyah çay. Uva (Sri Lanka) bölgesinden kuvvetli, keskin kokulu ve zengin bu siyah çay favorileriniz arasında yerini almaya hazır.

Ronnefeldt’in bilinenin dışında siyah çay severler için de ürün portföyünden eşsiz önerileri bulunmakta…

Darjeeling Springtime: Son derece özenli bir şekilde elle toplanan Darjeeling Springtime benzersiz bir tat ve aromaya sahip. En iyi siyah çaylar arasında gösterilen bu çay, açık ve yumuşak bir içim sunuyor.

Golden Assam: Büyük yapraklı ve alışılmışın dışında miktarda altın tomurcuklar içeren sade siyah çay… Sade olmasına rağmen damakta hafif kakao notaları ve aromalı bir tat bırakan Golden Assam Türk çayına olan yakınlığı ile tanınıyor.

Princess Earl Grey: Özel tadını elde etmek için haftalarca dinlendirilen aykırı bir Earl Grey. Portakal kabukları ve İtalya’dan özel bergamotların esansları, siyah çay yapraklarına işleyerek doygun bir lezzet sunuyor.

Bourbon Vanilla: Dünyanın en lezzetli vanilyalarının yetiştiği Bourbon Adaları’ndan gelen Bourbon Vanilyası’nın ve portakal çiçeklerinden gelen uçucu yağların verdiği ferahlığın birleştiği yüksek kalite bir siyah Hint çayı

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe