Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tatlı ve kokteyller sunumlarıyla da dikkat çekiyor

Dünya Mutfağı, Brasserie, Restoran ve Kafe konseptiyle hizmete giren Beyaz Bosphorus’un menüsünde bulunan tatlıları ve alkolsüz kokteylleri ...

Dünya Mutfağı, Brasserie, Restoran ve Kafe konseptiyle hizmete giren Beyaz Bosphorus’un menüsünde bulunan tatlıları ve alkolsüz kokteylleri ile dikkat çekiyor

Uzman mutfak ekibi tarafından, en kaliteli ürünlerin kullanılmasıyla hazırlanan tatlılar hem dünya mutfağının hem de geleneksel lezzetlerimizin tüm özelliklerini bir arada taşıyor. Sufle, Tiramisu, Cream Angeles, Karamelize Cevizli Un Helvası, Brownie, Magnolia, Apple Pıe, İncir Tatlısı ve Beyaz Bosphorus’un İstanbul Şile’de bulunan bahçelerinde tamamen geleneksel yöntemler ile üretilmiş olan balkabaklarından yapılan Balkabaklı Cheesecake tatlı menüsünün en çok tercih edilen lezzetlerinin başında geliyor.

Boğazın en güzel manzaralı yalılarından biri olan ve Çengelköy’de bulunan Beyaz Bosphorus, misafirlerine tatlı ve ana yemeklerinin yanında geleneksel içeceklerin ötesinde özel olarak hazırlanan alkolsüz kokteyller de sunuyor. Peach Colada, Exotic, Heavans Pipe, Blue Coco, Hurricane, Strawberry, Hot Bang ve tadına bakanların damaklarında ince bir acı hissettiren Beetroot Beyaz Bosphorus misafirleri tarafından sıkça tercih ediliyor.

Beyaz Bosphorus bulunduğu konum itibariyle sahip olduğu büyüleyici İstanbul manzarası ve menüsünde bulunan dünya mutfağının seçkin lezzetleri ile kısa sürede bölgenin tercih edilen mekanları arasındaki yerini almasının yanında gündüzleri çoğunlukla kafe-bistro, akşamları ise gerek romantik akşam yemeklerinin gerekse günün yorgunluğunu kaliteli bir yemek ile atmak isteyenler için iyi bir dünya mutfağı restoranı olarak hizmet veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe