Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni çocuk menüleri hem lezzetli hem eğlenceli!

Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin en güvenilir adresi olan Günaydın, yeni çocuk menüleriyle ailelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Tür...

Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin en güvenilir adresi olan Günaydın, yeni çocuk menüleriyle ailelerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin et ve kebap konusundaki en iddialı restoranı Günaydın, özel olarak hazırladığı çocuk menüleriyle bir kez daha farkını ortaya koyuyor. Köfte-döner şubelerinde çocuklara iki menü alternatifi sunan Günaydın, doğa temalı boya kitabı ve boya kalemi hediyesiyle de lezzete eğlence katıyor

Günaydın’ın çocuk menülerinden biri cızbız köfte, diğeri ise yaprak döner ile hazırlanırken; menüde sade pilav, patates ve ızgara domates servis ediliyor. Alışveriş merkezlerinin yemek katında bulunan Günaydın’ın köfte-döner şubeleri, ailelere çocukları için doyurucu, kaliteli ve eğlenceli bir menü sunuyor.

Yüksek kaliteli et seçenekleriyle açıldığı her noktada misafirlerini aynı standartlarda hizmetle buluşturan Günaydın, çocuklu aileleri köfte-döner şubelerine bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok