Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz

Anadolu mutfağının kültür mirasını koruyarak, eşsiz lezzetleri geçmişten günümüze sunan Tadında Anadolu, günün en önemli öğünü olan kahvaltı...

Anadolu mutfağının kültür mirasını koruyarak, eşsiz lezzetleri geçmişten günümüze sunan Tadında Anadolu, günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı doğal ve yöresinden temin edilen lezzetleriyle büyük bir keyfe dönüştürüyor.

Yoğun iş hayatı ya da günlük koşuşturmaların etkisiyle kahvaltıya çok vakit ayıramıyoruz. Oysaki güne mutlu başlangıçlar yapmanın yolu ilk öğünlerimizden geçiyor. İşte bu noktada, Anadolu’nun geleneksel lezzetlerinin ve yöresel ürünlerinin adeta yeniden hayat bulduğu Tadında Anadolu devreye giriyor ve gün o “mutluluk” ile başlıyor!

Her biri yörelerinden temin edilmiş ürünlerle donatılan zengin kahvaltı menüsünde dört farklı peynir çeşidi, zeytin çeşitleri, kaymak, bal, reçel, kuru kayısı, ceviz, incir, domates, salatalık ve biber yer alıyor. Muhteşem sunumuyla iştah açan sucuklu, kıymalı, pastırmalı, kavurmalı, bazlama ekmeğinde kavurmalı ya da menemenden oluşan altı çeşit yumurtanın her biri ise kahvaltı keyfini ikiye katlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe