Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Menüsünü Kış Lezzetleriyle Yeniliyor

Anadolu’nun zengin malzeme çeşidini ve geleneksel pişirme tekniklerini, evrensel mutfak anlayışı ile birleştiren Delimonti; menüsünü kış mev...

Anadolu’nun zengin malzeme çeşidini ve geleneksel pişirme tekniklerini, evrensel mutfak anlayışı ile birleştiren Delimonti; menüsünü kış mevsimine uygun tatlarla yeniliyor. 

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunan ve ayrıcalıklı atmosferi ile fark yaratan Delimonti’nin kış menüsünde kök sebze çorbasından kuzu tandıra, zerdeçallı tavuktan dana döşe kadar, pek çok yeni ve iddialı lezzet yer alıyor.

Delimonti serin kış günlerinde misafirlerini, besleyici kök sebze çorbası ile karşılıyor. Menüde taze ve mevsimsel mahsuller ile zenginleşen salata seçenekleri arasında ise; bahçe yeşillikleri, elma ve vinegret sos ile lezzetlenen bahçe salatası ve portakal, keçi tulum peyniri ve ceviz ile hazırlanan roka salatası yer alıyor.

Kış dönemi için yenilenen Delimonti menüsündeki lezzetler arasında, kolot peynirli siyez bulguru ile servis edilen kuzu tandır, köz patlıcan ve dövme buğday ile zenginleştirilen dana döş ve acı reçelle birlikte köz biberli patates ezme ile lezzeti katlanan zerdeçallı tavuk yer alıyor. Balık severler için en keyifli seçeneklerden olacak tava somon ve iştah kabartan Delimonti yoğurtlu köfte de Delimonti’nin kış menüsüne lezzet katıyor.

Zeytinyağlı seçeneklerinin arasına zeytinyağlı kök ıspanak, nar ekşili zeytinyağlı biber dolması ve pırasa közleme gibi lezzetleri ekleyen Delimonti, menüsünü tatlı severlerin de damaklarına hitap edecek şekilde yeniliyor. Kış menüsünde başta kaymaklı incir tatlısı olmak üzere birçok tatlı seçeneği yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe