Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Salatalık Turşularıyla Sofranız Kışa Hazır

Kışın en lezzetli habercisi kornişon ve salatalık turşularıyla keyifli kış sofraları hazırlamanın şimdi tam zamanı. Kornişon ve salatalık tu...

Kışın en lezzetli habercisi kornişon ve salatalık turşularıyla keyifli kış sofraları hazırlamanın şimdi tam zamanı.

Kornişon ve salatalık turşusunda tadını bilenlerin asla vazgeçemediği Melis, taze ve kıtır formuyla lezzet müdavimliği yaratan kornişon ve salatalık turşularıyla salatadan ana yemeğe kadar sizin sofralarınızın da vazgeçilmezi olacak.

Türk Mutfağı’nın geleneksel ve asırlık lezzetlerinin başında gelen turşu aynı zamanda kış sofralarının da ayrılmaz bir lezzet tamamlayıcısı. Kimi zaman mevsim salatalarının ana malzemesi kimi zamansa ana yemeğin olmazsa olmaz eşlikçisi. Salatalık turşusu deyince tadıyla tanışan herkeste lezzet müdavimliği yaratan ve ünü ülke sınırlarını aşan Melis, atıştırmalık kornişon turşunun yanı sıra, salatalık ve çubuk salatalık çeşitleriyle kış sofralarının vazgeçilmez konuğu olmaya devam ediyor.

Taze, kıtır ve her zaman leziz

Dalından koparıldığı tazelikle çok kısa sürede tarladan kavanoza ulaşan Melis salatalık turşuları, damaklarda iz bırakan turşuyu kıtır kıtır yeme zevkiyle de her zamanki farkını ortaya koyuyor. Melis’in kornişon turşusundan çubuk salatalığına kadar tüm turşu çeşitleri, bütün öğünlere yakıştığı gibi günün her saati açlığınızı bastıracak ve tek başına da öğün olabilecek nefis bir atıştırmalık.

Melis’in tam tadında taze ve lezzetli salatalık turşuları, ailecek yenen sıcacık akşam yemeklerinden arkadaşlarla bir araya gelinen eğlenceli ev partilerine kadar her zaman başrolde.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe