Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sebze ve meyveler en doğal haliyle bardağınızda

Sağlıklı yiyecek ve içecekler hazırlama konusunda büyük bir hassasiyetle ürünlerini geliştiren Arzum, Freshmix Slow Juicer ile sebze ve meyv...

Sağlıklı yiyecek ve içecekler hazırlama konusunda büyük bir hassasiyetle ürünlerini geliştiren Arzum, Freshmix Slow Juicer ile sebze ve meyve suyunu en doğal hali ile elde etmenizi sağlıyor. 

Freshmix Slow Juicer, burgu sıkacak ve düşük hızda sıkma teknolojisi ile meyve ve sebzelerin besin değerleri ve doğal tatlarını muhafaza ederek, daha uzun süre taze kalan meyve ve sebze sularını hazırlamanızı sağlıyor.

Freshmix Slow Juicer ile kışı sağlıklı tariflerle karşılayın

Kışın sağlıklı ve zinde kalmak isteyenler Freshmix Slow Juicer ile sağlıklı ve leziz içecekler hazırlayabiliyor.

Arzum Freshmix Slow Juicer, düşük hızda sıkma teknolojisi sayesinde sıkım esnasında herhangi bir ısı ortaya çıkarmadığı için besinlerin oksitlenmesini önlüyor. Böylece meyve ve sebzelerin yapıları bozulmayarak vitamin değerleri korunuyor. Freshmix Slow Juicer içerisindeki burgu mekanizması ile meyveleri rendelemek yerine sıkarak meyve ve sebzelerin suyunun tamamen çıkmasını ve daha fazla vitamin elde edilmesini sağlıyor.

Düşük devirli güçlü motoru ile çalışan Arzum Freshmix Slow Juicer, meyve suyunu ve posasını başarılı bir şekilde iki ayrı kaba ayırabiliyor. Meyve suyu haznesinin yanı sıra posa haznesinin de bulunması kullanım sonrası temizleme derdini ortadan kaldırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe