Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Starbucks’tan Cold Craft Lezzetleri

Starbucks tüm kahve severleri yepyeni bir soğuk kahve deneyimine davet ediyor. Starbucks’ın menüsüne eklediği 2 yeni lezzeti, soğuk kahve de...

Starbucks tüm kahve severleri yepyeni bir soğuk kahve deneyimine davet ediyor. Starbucks’ın menüsüne eklediği 2 yeni lezzeti, soğuk kahve denince ilk akla gelen Starbucks Cold Brew ile birlikte mağazalarda yerini alıyor.

Kahve uzmanlığının dünyada geldiği son noktayı temsil eden Starbucks, geçtiğimiz yıl ilk kez tüm Türkiye’deki kahve severlerle buluşturduğu Starbucks 20 saatte soğuk demleme yöntemiyle hazırlanan Cold Brew’ün ardından bu yaz 2 yeni lezzetle Cold Craft soğuk kahve menüsünü zenginleştiriyor.

Vanilla Cream Cold Brew, soğuk Cold Brew kahvesini Vanilla Sweet Cream ile tatlandırmak isteyenlere hitap ederken, Iced Cappucino, özel olarak hazırlanan kadifemsi yumuşak köpüğün buz ve espresso ile buluşmasıyla kış aylarının sevilen lezzetini, yazın da serinleten favorilerinden birine dönüştürüyor

Rafine bir kahve deneyimi için…

Starbucks’ın özel harmanı ile hazırlanan Starbucks Cold Brew ısı yerine zamanla demlenen eşsiz bir lezzet. Bu yöntem iri çekilmiş kahve çekirdeklerinin 20 saat boyunca soğuk suda demlenmesiyle kahvenin içeriğindeki zengin ve dengeli lezzetleri açığa çıkarıyor.

Kahvenin tat ve aromasının ön plana çıktığı, Starbucks baristaları tarafından özel olarak hazırlanan gurme soğuk kahve lezzetleri, rafine bir kahve deneyimi yaşamak isteyenler için Starbucks mağazalarındaki yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe