Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemek yapmayı keyifli hale getiriyor

Siemens Ev Aletleri’nin FQ.1 serisi mutfak robotları; mutfakta uğraş ve zaman gerektiren tüm işlerin üstesinden gelerek yemek yapmayı keyifl...

Siemens Ev Aletleri’nin FQ.1 serisi mutfak robotları; mutfakta uğraş ve zaman gerektiren tüm işlerin üstesinden gelerek yemek yapmayı keyifli hale getiriyor. 

Çırpma, kesme, karıştırma, doğrama, yoğurma, dilimleme, püre yapma dahil 45'in üzerinde farklı fonksiyon sunan Siemens FQ.1 mutfak robotları; güçlü motoru sayesinde birbirinden lezzetli yemeklerin hızla tamamlanmasını sağlıyor, sofralarda lezzet şöleni yaşatıyor.

Siemens Ev Aletleri’nin FQ.1 serisi mutfak robotları; lezzetli yemekler hazırlamak için birçok fonksiyonu bir arada sunuyor. Siemens’in FQ.1 serisi MK880FQ1 ve MK860FQ1 mutfak robotu; doğrama, karıştırma, çırpma, kesme, dilimleme, rendeleme, hamur yoğurma ve narenciye sıkma gibi 45'in üzerinde farklı fonksiyonu ile yemek yapmayı sanata dönüştürüyor.

Doğru hazırlık ile sofralar mükemmel sonuca ulaşıyor

1250 Watt’lık güçlü performansı ile dikkat çeken FQ.1 serisi, dalgalı kesme bıçağı waveCut ile hem sert hem de yumuşak yiyecekleri kolay ve hassas bir şekilde doğruyor. Yüksek hız gerektiren parçalamalar için anlık çalıştırma fonksiyonunun yanı sıra buz kırma gibi aralıklı çalıştırma gerektiren işler için de özel bir fonksiyon bulunuyor.

Kompakt tasarım ile birleşen çok amaçlı aksesuarlar

Mutfaklarda harikalar yaratmaya yardımcı olan birbirinden farklı aksesuarları ile lezzetli yemekler hazırlamayı zahmet olmaktan çıkaran FQ.1 serisi, özel küp kesme aksesuarı sayesinde meyve, sebze, peynir veya etleri her seferinde eşit küplere bölme olanağı sağlıyor. Patatesleri eşit biçimde dilimleyebilen patates kesme diskiyle de sofralarda fark yaratıyor. Şeffaf 3,9 litrelik plastik karıştırma kabına sahip MK880FQ1 büyük miktarlarda hamuru kolayca ve tek seferde hazırlamaya olanak tanıyor.

Kompakt yapısı sayesinde de her mutfakta, dağınıklığa yol açmadan rahatlıkla kullanılabilen Siemens FQ.1 serisi mutfak robotları; çelik görünümü ve estetik tasarımı ile mutfaklarda göz kamaştırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok