Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni organik portakal ve organik nar sirkesi

Olive Farm’ın farklı damak zevklerine hitap eden Organik Portakal Sirkesi ve Organik Nar Sirkesi içine katkı maddesi ilave edilmeden üretilm...

Olive Farm’ın farklı damak zevklerine hitap eden Organik Portakal Sirkesi ve Organik Nar Sirkesi içine katkı maddesi ilave edilmeden üretilmiştir.

Olive Farm Bahçelerinden toplanan organik meyvelerden, doğal fermantasyon yöntemi ile üretilen, organik sertifikalı sirkeler sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Şişe içindeki bulanık görüntü sizi şaşırtmasın! Organik Sirkelerde fermantasyon devam eder ve şişe içinde sirke anası oluşumu gözlenebilir. Sirke anasını, sirke oluşumunu sağlayan asetik asit bakterileri meydana getirir. Şişe içindeki bu bulutumsu oluşum sirkenin doğal olduğunu ve fermantasyonu durdurmak için her hangi bir yardımcı madde kullanılmadığını gösterir.

Sirke anasının sağlık açısından hiçbir olumsuz etkisi yoktur. Koruyucu kullanılmadığı ve doğal haliyle bırakıldığından, sirke içinde yararlı bakterilerin çalışması engellenmez. Yararlı bakterilerin faydaları, probiyotik özelliği yani bağırsak florasının düzenlenmesinde etkili olduğu, herkes tarafından bilinmektedir.

Organik sirkeler Olive Farm çiftliğinde üretilen organik meyvelerden üretildiği için; tarım ilacı, hormon ve kimyasal gübre kalıntıları içermezler. Yapısından aroma maddesi ve renklendirici kesinlikle kullanılmamıştır.

Pastörize sirkelerde yüksek ısıtma işleminden dolayı vitamin, antioksidan ve enzimler azaldığı veya yok olduğu için Olive Farm sirkelerini pastörize etmez. Organik sirkelere ısıtma işlemi uygulanmaz

Olive Farm’ ın yaşayan sirkelerin de mantar kapak kullanılmaktadır. Böylelikle şişe hava aldığı için, sirkenin fermantasyonu devam eder.

Organik Portakal Sirkesi ve Organik Nar Sirkesinin en önemli özelliği, %100 portakal suyu ve %100 nar suyundan üretiliyor olmasıdır. Sert ve ekşi olması ortak özelliğidir. Organik Portakal Sirkesi; üretimi tamamlandıktan sonra, portakal kabukları ile demlendirilir. Bu işlem, kabuklardaki aromanın sirkeye geçmesini ve daha çok lezzet katmasını sağlar. Organik Nar Sirkesi; nar meyvelerine özgü, mayhoşluğa sahiptir. Organik Sirkelerin tadı, dinlenme sırasında, olgunlaşır ve yumuşar.

Olive Farm’ın yaşayan sirkelerini; sade olarak kullanılabileceğiniz gibi, salata soslarında küçük miktarda bal ya da pekmez ile yumuşatıp (tatlandırıp) kullanabilir, marine soslarınıza farklı bir lezzet katabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe