Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Zarif formuyla dokunma duyunuza da hitap ediyor

POMSTORE yeni yıla girerken yılbaşı sofralarınıza kuzeyli tasarımların minimal zarafetini yansıtıyor. Birbirinden özel ürünleri seçerken yar...

POMSTORE yeni yıla girerken yılbaşı sofralarınıza kuzeyli tasarımların minimal zarafetini yansıtıyor. Birbirinden özel ürünleri seçerken yaratıcılığınızı kullanmak ise tamamen size bağlı.

Pomstore satışa sunulan Finlandiyalı marka iittala’ya ait Teema koleksiyonu, geometrik tasarımıyla tüm dünyada minimal sofraların gözdesi. Seriye ait kırmızı renkteki servis ürünleriyle şık bir yılbaşı sofrası hazırlayıp hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. İşlevselliğinin yanı sıra dayanıklı ve yalın çizgilere sahip Teema koleksiyonu, günlük kullanım için de uygun bir sofra serisi. Tabaklar ve servis tabaklarından, kupalar ve kâselere kadar her Teema parçası; fırına, dondurucuya, bulaşık makinesine ve mikrodalga fırına yerleştirilebilir özellikte.

Fince" çiy damlası" anlamına gelen Kastehelmi, iittala'nın kendine has karakterini veren küçük cam boncukların esin kaynağı. İlk kez ve orijinal olarak Oiva Toikka tarafından 1964 yılında tasarlanan Kastehelmi serisi, 2010 yılında yeniden elden geçirildi. Ardından koleksiyona eklenen farklı renk ve formdaki ürünlerle bugünkü halini aldı. Kastehelmi koleksiyonunda farklı lezzetler için sunulan ayaklı kaseler, bardaklar, tabaklar birbirinden güzel renkleriyle dikkat çekiyor.

Alfredo Haberli imzalı İittala Essence serisi, sevdiğiniz içecekler için sunulan tüm kadehleri yan yana koyduğunuzda aynı boydaki gövdesi ve tabanıyla eşsiz bir denge sunuyor. Haberli’nin tasarım sürecinin başlangıç noktasının insanoğlu olduğunu en iyi biçimde ifade eden Essence serisine ait kadehler ve bardaklar zarif formuyla dokunma duyunuza da hitap ediyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe