Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Alaçatı’nın renklerinden ilham alan mekan

Tarih kokulu Arnavut kaldırımlı dar sokakta yer alan Eflatun, farklı lezzetleri ve efsane mezeleri ile bir Alaçatı vazgeçilmezi olmuş durumd...

Tarih kokulu Arnavut kaldırımlı dar sokakta yer alan Eflatun, farklı lezzetleri ve efsane mezeleri ile bir Alaçatı vazgeçilmezi olmuş durumda. Kaostan uzak, sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir mola vermek istiyorsanız, rotanızı Eflatun’a çevirin.

Kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz samimi bir ortamda, keyifli dakikalarınıza eşlik etmek isteyen Eflatun’un, Ege’ye has rustik bir mutfağı var. Sahibi, aynı zamanda şefi olan Nalan Kocaoğlu tam bir lezzet tutkunu.

Bu tutkuyu yiyeceğiniz her lokmada hissedebildiğiniz bir lokanta yaratmanın mutluluğuyla, yolu Alaçatı’dan geçenleri bekleyen Eflatun’un mottosu “Aç gelin, mutlu gidin!”

Mutluluğun kapısını sizlere aralayan geniş menüde ise yok yok. Günün en muhteşem öğünü olan kahvaltı menüsünde, serpme köy kahvaltısından, ev yapımı gözlemelere kadar pek çok seçeneğiniz var.

Gününüzü Eflatun’un efsane mezeleri ile renklendirmek isterseniz de geniş meze menüsünden dilediğinizi seçebilir, lezzet şölenine katılabilirsiniz. Yüzde 100 yerli deniz ürünlerini misafirlerine sunan Eflatun’un, makarna ve tatlı menüsü de unutmayacağınız lezzetlerle sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok