Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

‘Hamsi’ ve ‘Turp otu' özel pişirme teknikleriyle

Eşsiz manzarası ve lezzetleriyle misafirlerine her zaman en iyiyi sunan Lacivert, Aralık ayı boyunca mevsimsel lezzetlerde ‘Hamsi’ ve ‘Turp ...

Eşsiz manzarası ve lezzetleriyle misafirlerine her zaman en iyiyi sunan Lacivert, Aralık ayı boyunca mevsimsel lezzetlerde ‘Hamsi’ ve ‘Turp otu’nu özel pişirme teknikleriyle en leziz haliyle sunuyor.

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından olan Lacivert, misafirlerine özel tatlar sunmaya devam ediyor. Lacivert, mevsiminde taze ürünlerle hazırladığı lezzetleri büyük bir titizlikle hazırlıyor.

Lacivert’in Executive Şef’i Hüseyin Ceylan ve ekibi, Aralık ayının en lezzetli balığı olan ‘Hamsi’yi tavada, ızgarada ve pilaki olarak sunuyor. Şef Ceylan, misafirlerle birebir ilgilenerek onların damak tadına göre tercih ettikleri pişirme tekniklerini de özel olarak uygulayabiliyor. Ülkemizde en çok tüketilen balık olarak bilinen hamsiye bir de Lacivert’in mutfak ekibinin deneyimi eklenince ortaya tadına doyum olmayan lezzetler çıkıyor.

Lacivert’in Aralık ayı boyunca dönemsel olarak sunacağı bir diğer özel lezzet ise; turp otu. Ege Bölgesi’nde yetişen turp otu, mideyi rahatlatma özelliğiyle biliniyor. Daha çok salatalarda kullanılan bu özel ot, haşlanıp limon ile harmanlanınca ortaya güzel bir tat çıkıyor.

Aralık ayı boyunca misafirlerin damaklarında lezzet şöleni yaşatacak olan hamsi ve turp otu, Lacivert’in sunumlarıyla ayrı bir tat kazanıyor. Boğazın hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile Lacivert, mevsimin taze lezzetlerini en özel şekilde hazırlayarak sunmaya devam ediyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe