Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

“Pide geleneksel ürünümüz”

Son dönemdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Aktaşlar Lezzet Grubu, yurt içinde hizmet verdikleri 6 şubenin ardından yeni yatırımı ...

Son dönemdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Aktaşlar Lezzet Grubu, yurt içinde hizmet verdikleri 6 şubenin ardından yeni yatırımı ‘Pideor’ markasıyla fast-food sektörüne hızlı bir giriş yapmak için gün sayıyor. 

Aynı zamanda market raflarında yer alan Aktaşlar Lezzet Grubu; Aktaşlar, Nelipide ve Pidemiss markalı donuk ürünleriyle yurt dışına da açılıyor. Gürcistan, Azerbaycan, Almanya, İngiltere ve Katar’da market raflarında yer alan pidenin, bir yıl içerisinde 20 ülkede satışa sunulmasını planlandıklarını belirten Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş; 2018’in ilk 6 ayı içerisinde bu rakama ulaşacaklarını belirtiyor.

Ordulu iki genç kardeşin büyüklerinden miras kalan pidecilik işini, yurtiçinden sonra yurt dışına da taşıdıkları ve Aktaşlar Lezzet Grubu olarak adlandırdıkları girişim; şimdi de Ortadoğu ve Avrupa pazarında satışa sunulan donuk ürünleriyle de adından söz ettiriyor.

Tamer Aktaş: “Pide geleneksel ürünümüz”
1981 yılından bu yana oluşturduğu lezzetleri yemeğe değer verenlerle paylaşan Aktaşlar, Karadeniz yaylalarında doğal ortamda beslenen hayvanların eti ve yöreye özgü tereyağı ile harmanlanmış farklı çeşitlerdeki Ordu pidesi ile sektördeki farkını ortaya koydu. Yurt dışındaki ilk atağını Gürcistan’da yapan Aktaşlar, Azerbaycan, Almanya, İngiltere ve Katar gibi ülkelerle buluşan pidenin, tüm dünyada hak ettiği yerini alması hedefiyle çalışıyor.

Amaçlarına ulaşmak için sistemli çalıştıklarını söyleyen Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, Ordu pidesini dünyaya tanıtma arzusunda olduklarını söyledi. Aktaş, ”Pide geleneksel bir ürünümüz. Karadeniz ve Ordulular için bir tutku ve sıradan bir yemek değil. Biz tutkuyla sevdiğimiz ürünümüzü dünyada herkesin tatmasını istedik. Tıpkı pizza, hamburger nasıl hayatımıza girebildiyse biz de pideyi tüm dünyaya, insanların hayatına sokabilmeyi hedefledik” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe