Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tuzludan sonra, tatlı bisküvileri de raflardaki yerini aldı

Gıda devi Barilla, İtalya'nın bir numaralı bisküvi ve unlu mamul markası Mulino Bianco'nun el yapımı tadında birbirinden leziz tuzlu...

Gıda devi Barilla, İtalya'nın bir numaralı bisküvi ve unlu mamul markası Mulino Bianco'nun el yapımı tadında birbirinden leziz tuzlu bisküvilerinden sonra şimdi de tatlı bisküvi çeşitlerini Türkiye’de lezzet tutkunlarının beğenisine sundu. Benzersiz lezzetini, en kaliteli malzemelerin tam kıvamında fırınlanmasından alan Mulino Bianco, birbirinden leziz kurabiyeleriyle kısacık molalarda hayatınızı tatlandıracak

Makarna, sos ve atıştırmalıktan sonra Nisan ayında Türkiye pazarındaki lezzetlerine bisküviyi de ekleyen gıda devi Barilla, Mulino Bianco'nun tatlı bisküvi serisini de tüketicilerin beğenisine sundu. En iyi malzemelerle tutkuyla yoğurularak hazırlanan Baiocchi, Cuoricini, Pan di stelle ve Pavesini bisküvileri, tatlı sevenleri her gün İtalyan lezzetleri ile buluşturacak.

İster ofiste ister dışarıda, günün her anında yanınızda taşıyabileceğiniz tek porsiyonluk Mulino Bianco tatlı bisküvileri vazgeçilmeziniz olacak. Öğün aralarında, arkadaşlarınızla ya da mutfakta vakit geçirirken İtalya’nın en iyi fırınından çıkan leziz Mulino Bianco ürünlerini yanınızdan ayıramayacaksınız.

Titizlikle seçilen en kaliteli malzemelerden üretilen Mulino Bianco’nun enfes lezzetleri, trans yağ asitleri, palm yağı, koruyucu ve katkı maddeleri içermiyor. Sevenleriyle buluşana kadar tedarik zincirinin her aşamasına ve kullanılan hammaddelere büyük özen gösterilen Mulino Bianco bisküvilerinin üretiminde sadece İtalyan menşeili yağ, süt ve serbest dolaşan tavuk yumurtaları kullanılıyor.

BİR BİSKÜVİYLE YETİNMEK İSTEMEYENLERE

Bisküvide pratik ve gurme lezzet arayanların vazgeçilmezi olacak Mulino Bianco, uzman ellerle hazırlanan hamur işlerini, damaklarda eriyen karşı konulamaz krema dolgusuyla kusursuz bir şekilde Baiocchi’de buluşturdu. Eskiden İtalyan madeni paralarının adı olan Baiocchi, tereyağlı kremaya bayılanlar ve bir bisküviyle yetinmek istemeyenler için en ideal lezzet. Mulino Bianco'nun lezzet tutkunları için sunduğu diğer sürpriz ise Cuoricini oldu. İtalyanca ‘minik kalpler’ anlamını taşıyan, üstü çikolata taneli kalp şeklindeki Cuoricini sizin kalbinizi de sevgiyle dolduracak.

TATLI BİSKÜVİLERE İTALYAN DOKUNUŞU

Gurme tariflerin harmanlanarak tam kıvamında fırınlanmasıyla hazırlanan Mulino Bianco’nun Pan Di Stelle’si ise lezzet düşkünlerinin keyifli anlarını taçlandıracak. Yıldızlarla kaplı bir gökyüzünü andıran şekli ve üzeri kar beyazı şeker taneli Pan Di Stelle’nin kakaolu lezzetini yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Atıştırmalık saatinizi renklendirmenin yanı sıra kahveye batırıldığında İtalya’nın ünlü tatlısı Tiramisu’ya mükemmel bir taban da olabilen Pavesini, tatlı molalarınızın olmazsa olmazı olacak.

Unlu mamuller sektöründe 1877 yılından bu yana tüm ürünlerinde aynı yüksek kaliteyi sürdüren ve mükemmel içerikleri kusursuz bir şekilde hazırlayan Barilla’nın köklü markası Mulino Bianco’nun benzersiz kraker ve grisinilerinden sonra bisküvileri de 150 gramlık paketlerle raflardaki yerini aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok