Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni yıla ışıl ışıl bir başlangıç yapmak isteyenler

Paşabahçe, 2017 Kış Koleksiyonu’nu yeni yıla ışıl ışıl bir başlangıç yapmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Koleksiyondaki bardak ve tabakl...

Paşabahçe, 2017 Kış Koleksiyonu’nu yeni yıla ışıl ışıl bir başlangıç yapmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Koleksiyondaki bardak ve tabaklar yılbaşı sofralarına estetik katacak.

Paşabahçe, 2017 Kış Koleksiyonu’yla, yeni yılı sevdikleriyle büyük bir sofra etrafında karşılamak isteyenleri zarif bir buluşmaya davet ediyor. Koleksiyonda yer alan ürünler; altın ışıltıları, hayali andıran dekorları ve gölgelendirmeleri ile sofralarınızda daha önce eşi benzeri görülmemiş bir atmosfer katacak.

Paşabahçe 2017 Kış Koleksiyonu’nda Carre bardaklardan Generation ayaklı servis tabaklarına, sade şıklığıyla dikkat çeken Invitation tabaklardan retro ve ışıltılı Timeless serisine kadar birçok ürün yer alıyor.

Paşabahçe’nin 2017 Kış Koleksiyonu’ndaki Sophia kadehler, Village karaf, Tribeca kulplu bardak, Bistro bardak, Basic kapaklı kase, Heybeli çay bardağı ve tabağı da sofralara zerafet katacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe