Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Paşafırını’ndan meyve karnavalı

Birbirinden lezzetli tatlarıyla kafe-fırın sektörünün önde gelen ismi Paşafırını, mevsim meyveleri ve beyaz çikolatanın eşsiz uyumuna ev sah...

Birbirinden lezzetli tatlarıyla kafe-fırın sektörünün önde gelen ismi Paşafırını, mevsim meyveleri ve beyaz çikolatanın eşsiz uyumuna ev sahipliği yapan Meyve Bahçesi Pastası’nı lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Özel reçetesini kullanarak hazırladığı tatlarıyla lezzet tutkunların uğrak yeri olan Paşafırını, Aralık ayında damak zevkine önem verenleri çok özel bir kampanyayla karşılıyor.

Mevsim meyvelerin birbirinden farklı tatlarını beyaz çikolatayla bütünleştiren Meyve Bahçesi Pastası, Aralık ayı boyunca çok özel fiyatıyla pasta severlerin ilk tercihi oluyor. Vanilya kreması ve pandispanyanın görkemiyle gün yüzüne çıkan Meyve Bahçesi Pastası, tasarımında kullanılan detaylarıyla da herkesin beğenisini kazanıyor.

Paşafırını’nın usta şefleri tarafından özel reçeteyle hazırlanan Meyve Bahçesi Pastası, Paşafırının tüm şubelerinde damat zevkine önem verenleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok