Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hotpoint’le ızgaralar 3 kat daha az yağlı

Hotpoint küçük ev aletleri serisinin en yeni üyelerinden “Dikey Izgara” evde kokusuz ızgara yapmayı mümkün kılıyor. Tasarımıyla fark yaratan...

Hotpoint küçük ev aletleri serisinin en yeni üyelerinden “Dikey Izgara” evde kokusuz ızgara yapmayı mümkün kılıyor. Tasarımıyla fark yaratan Dikey Izgara ile günün her saati sağlıklı ve lezzetli ızgaralar yapmak artık çok daha kolay.

Hotpoint Dikey Izgara evde koku ve buhar olmadan ızgara yapmak için eşsiz bir alternatif sunuyor. Çift taraflı dikey ızgaraları sayesinde normal ızgaralara göre 3 kat daha az yağlı ızgaralar hazırlayan Dikey Izgara ile etler ve sebzeler aynı anda kusursuzca pişiriliyor. Sağlık ve lezzetten ödün vermeyen Hotpoint Dikey Izgara, yağı toplama tepsisine akıtarak daha hafif besinler sunarken koku ve dumana izin vermiyor. Üstelik pişirme işleminin ardından yağ tepsisi çıkarılıp bulaşık makinesinde temizlenebiliyor. Mutfaklara lezzet katan Hotpoint Dikey Izgara sayesinde sabah kahvaltısında kokusuz sucuk yaparken, öğlen salatalar için sebze közleyebilir, spor sonrası hafif bir ızgara bonfile yapabilirsiniz.

Whirlpool Corporation Hakkında: Whirlpool Corporation, 2017 yılında elde ettiği yaklaşık 21 milyar dolarlık cirosu, 92.000 çalışanı ve toplam 70 üretim ve Ar-Ge merkeziyle bugün dünyanın bir numaralı beyaz eşya üreticisidir. Hotpoint, Indesit, KitchenAid, Whirlpool, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht ve Jenn-Air markaları başta olmak üzere nerdeyse her ülkede tüketicilerle buluşan Whirlpool Corporation’ın Avrupa Operasyon Merkezi olan Whirlpool EMEA İtalya, Pero (MI)’da yer alıyor. Türkiye'nin de dahil olduğu Whirlpool EMEA; yaklaşık 24,000 çalışanı, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan 30’dan fazla ülkedeki satış ağı ve 8 ülkede faaliyet gösteren üretim tesisleriyle Whirlpool Corporation’ın bir parçasıdır.

Türkiye’de ana markası Hotpoint ve Indesit markalarıyla beyaz eşya, küçük ev aletleri ve klima sektöründe faaliyet gösteren şirket, yeni konsept Hotpoint mağazası yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. Whirlpool Corporation'ın, Manisa'da 1995'ten beri faaliyette olan soğutucu fabrikası ve 2014'te üretime başlayan çamaşır makinesi fabrikası ise son 8 yıldır Ege Bölgesi'nin elektrik-elektronik kategorisinde ihracat rekortmeni.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe