Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tahinin pekmez aşkı Eski Tadında!

Bir kasenin içinde yavaş yavaş karışırken birbirinin rengini alan, önce bu görüntüsüyle sonra da tadıyla aşk tadında bir hikaye yaşatan tahi...

Bir kasenin içinde yavaş yavaş karışırken birbirinin rengini alan, önce bu görüntüsüyle sonra da tadıyla aşk tadında bir hikaye yaşatan tahin pekmez, eskitadinda .com’un geleneksel ve doğal üretimiyle sofraların baş tacı oluyor. Yalnızca yerel susamdan üretilen tahin ve en iyi dutlardan elde edilen pekmezin yanı sıra Eski Tadında’nın bir önerisi var: Tahini bir de keçiboynuzu pekmeziyle deneyin!

Tertemiz topraklarda yeşeren tohumlardan tabaklarımıza gelene kadar doğallığını koruyan artizan lezzetler sunan eskitadinda. com, lezzet ve şifa deposu tahin pekmez ikilisiyle sofraları şenlendiriyor.

Tahin yerli susamdan

Özellikle kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tahin, büyüklerimizin anlata anlata bitiremediği eski tadıyla sunuluyor. Yalnızca yerli susamdan üretilen tahin, geleneksel yöntemlerle kara fırınlarda pişirilerek öğütülüyor ve eskitadinda. com’un tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir katkı maddesi içermiyor.

İyi pekmezin sırrı…

İyi pekmez için iyi şıra, iyi şıra için de iyi dut gerekir. Eski Tadında, bu düşünceyle dalındaki en iyi dutları topluyor ve uygun olgunlukta olanlardan dut şırası hazırlıyor. Ardından yalnızca dutun kendi suyu ve şekerinin kazanlarda kaynatılmasıyla enfes bir pekmez elde ediliyor.

Tahini bir de keçiboynuzu pekmeziyle deneyin!

Tahin pekmez denildiğinde akla ilk olarak dut pekmezi gelse de, Eski Tadında’nın keçiboynuzu pekmezi de tahine çok yakışıyor. Ormanın içinde kendiliğinden yetişen ağaçlardan toplanan keçiboynuzlarıyla hazırlandığı için herhangi bir zirai ilaçlama ve gübrelemeye maruz kalmayan pekmez, yaz kış ayırt etmeksizin sofralara sağlık katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe