Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İsveç’in en popüler sosu Bearnez Sos, şimdi Türkiye’de

İsveç’in en büyük sos üreticilerinden Örneborgs Delikatesser’in en beğenilen soslarının başında gelen Bearnez Sos, Blue Foods LTD distribütö...

İsveç’in en büyük sos üreticilerinden Örneborgs Delikatesser’in en beğenilen soslarının başında gelen Bearnez Sos, Blue Foods LTD distribütörlüğü ile Türk lezzet severlerle buluşuyor. Özellikle et yemekleri ve patates kızartmasıya mükemmel uyum sağlayan Bearnez Sos, tüm Carrefour Gurme ve Carrefour Hiper’lerde bulunabilecek.

Örneborgs Bearnez Sos, Türkiye’de ünlü şef “Deniz Ahmet Köse’nin seçimiyle” sloganıyla raflardaki yerini alıyor. Tarhun ve benzersiz İsveç tereyağı gibi en kaliteli malzemelerle hazırlanmış kremalı, zengin ve pürüzsüz bir sos olan Bearnez Sos, özellikle et yemekleriyle mükkemmel uyum sağlıyor. Et yemeklerinin yanı sıra tavuk, balık ve vejeteryan yemeklerinin lezzetine de lezzet katan Bearnez Sos’un patates kızartması ve elma patates ile uyumuna da bayılacaksınız.

Sosların kralı olarak bilinen Bearnez Sos, şimdi tüm Carrefour Gurme ve Carrefour Hiper’lerde lezzet severleri bekliyor.

Örneborgs Delikatesser

Willy Örneborg tarafından 1969'da İsveç'te kurulan Örneborgs Delikatesser, o yıldan beri kaliteli sosun İsveçli uzmanı olmayı sürdürüyor. Bugün de en kaliteli sos çeşitlerini sunmaya devam eden Örneborgs Delikatesser, bütün soslarını akşam yemeklerine, mangal, piknik keyfine ya da hareket halindeyken yenen küçük bir yemeğe olağanüstü bir lezzet katmak için yapıyor.

Blue Foods LTD

İsveç doğumlu Kayserili işadamı Mikail Uçar tarafından kurulan Blue Foods LTD, ilk olarak yola Türkiye’de gıda sanayisi için plastik kap ve kapak üretip İsveç’e ihraç etmeye başlayarak çıktı. “Çünkü biz Türkiye’ye güveniyoruz” sloganıyla yoluna devam eden Blue Foods LTD, ihracatın yanı sıra Örneborgs Delikatesser’in Türkiye distribütörlüğünü alarak Türkiye pazarına giriş yaptı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe