Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Truck’n Roll Burger ile lezzete yolculuk!

Vazgeçilmez sokak tatlarını özenli dokunuşlarla sunarak yeni bir gastro trend Truck’n Roll, menüsü ile burger tutkunlarına eşi benzeri olmay...

Vazgeçilmez sokak tatlarını özenli dokunuşlarla sunarak yeni bir gastro trend Truck’n Roll, menüsü ile burger tutkunlarına eşi benzeri olmayan lezzet deneyimleri sunuyor. 

Özellikle kendi adını taşıyan “Truck’n Roll Burger” ile bir adım öne çıkan mekan, misafirlerini pastırma, sucuk ve köftenin baş döndürücü uyumuyla lezzet merdivenlerinin zirvesine taşıyor!

Sokak lezzetlerini gurme mutfaklar seviyesinde sunan Türkiye'nin ilk food truck konsept zinciri Truck'n Roll, burgerseverleri lezzetin zirvesine çıkarıyor. Gastronomi akademisyenleri ile aşçılardan oluşan bir ekibin üzerinde bir yıl boyunca çalışarak oluşturduğu menüsü ile dikkat çeken mekanın, en iddialı tatlarının arasında Truck’n Roll Burger yer alıyor.

Özel formüllü köfte, sucuk, pastırma dilimleri, karamelize soğan, cheddar peyniri, domates ve taze marul yapraklarının üzeri yumurta sosu ve susam kaplı çok özel bir burger ekmeğinin içinde buluşarak Türk damak tadına uygun bir lezzet sunduğu Truck’n Roll Burger’e son dokunuşu ise barbekü mayonez sos yapıyor.

Menüsünde her bir yiyecek için bir rock şarkısına göndermede bulunan mekan bu yönüyle ilgi toplarken, Truck’n Roll Burger ile de efsanevi “I Love Rock’n Roll” parçasına atıfta bulunuyor. Kısa zamanda oluşan Truck'n Roll Burger sevenleri ise hem mekanda hem de sosyal medyada bunu "I Love Truck'n Roll" sloganına çoktan çevirdi bile!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok