Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yazma Modelleri

Günümüz de bile hala yerini koruyan yazma modelleri yeni yılda da yeni modelleri ile sunuma hazırlanmıştır. Her renk ve tasarım yazmalar iç...

Günümüz de bile hala yerini koruyan yazma modelleri yeni yılda da yeni modelleri ile sunuma hazırlanmıştır. Her renk ve tasarım yazmalar için ayrı bir model kullanımı mümkün olan bu el işi türünde kişiler fazla modelleri görmekten de bir o kadar hoşnuttur. Özellikle yeni yılda yepyeni model ve yazma uçları da yerlerini almıştır. Bu anlamda şık model ve tasarımlar ayrıca da bir o kadar rahat işlenmesi ile de biliniyor.

Senenin Şık Yazma Modelleri

Bu sene yazmalarda büyük bir değişim söz konusudur. Özellikle tek renk penye ve keten yazmalar hem kış hem de yaz aylarında kullanımı ile öne çıkıyor. Aynı zamanda bu sene yazma uçları biraz daha küçük model tercihleri ile biliniyor. Yine de zevke ve desene uygun model yapmanız yazmanın şık durması açısından daha iyi olacaktır. Ayrıca bu sene yazma uçlarında çok fazla pul ve küçük iğne oyası detayları da bulmak mümkündür. Özellikle yazma modelleri arasında sıkça küçük iğne oyası detayların göreceğimizden emin olabilirsiniz. Fakat başta da belirttiğimiz gibi yazmada en önemli detay yapılacak modelin yazma ile bütünleşmesi olacaktır. Yazma yaparken dikkat edilmesi gerekenler ise;

  • Öncelikle yazmanın renklerinin uyum içinde olması ve kaliteli bir yazma olması
  • Eğer desenli ve renkli bir yazma ise; o zaman desen içerisinde kullanılan renklerden ip tercihi yapılması
  • Desen çiçek, gül veya ne figürü içeriyor ise o zaman kurulacak model de onu anımsatmalı
  • Yazma modelleri için eğer ki düz ve tek renk tercihi yapılmış ise o zaman kurulacak model yine yazmanın kumaşı ile uyum içinde olması ve renk uyumu sağlanmış olması gerekiyor.

Bu detaylar her türlü yazma ve modelleri için geçerli olmakla birlikte oldukça önemli detaylar olduğunu da hatırlatmakta fayda vardır.

Yeni Başlayanlar İçin Basit Modeller

Eğer ki yazma işlemeye meraklı iseniz ve bu konuda herhangi bir tecrübeniz yoksa o zaman sizlere önerimiz hem yazma seçimine dikkat etmeniz aynı zamanda da basit model kurmanızdır. Bu konuda tecrübeli bir arkadaşınızdan yardım alabileceğiniz gibi videolarda izleyebilirsiniz. Ayrıca öncelikle yazma da dolgu ve örümcekli modeller tercih etmeniz işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Özellikle yazma modelleri olarak tercihleriniz ilk zamanlar kolay ve yapımı basit modellerden yana olmalıdır. Eliniz alıştıkça daha zorlara başlamanız sizin açınızdan fayda sağlayacaktır. Her yemenide biraz daha farklı motifler deneyerek öğrenebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok