Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dardenia, hayvan dostlarımızı unutmuyor

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia, restoranlarına evcil hayvanları da kabul ediyor. Sokak hayvanlarını da unutmayan Darden...

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia, restoranlarına evcil hayvanları da kabul ediyor. Sokak hayvanlarını da unutmayan Dardenia’da tüm restoranların önünde yem ve su kapları bulunuyor. Sokak Hayvanlarına Yardım Gönüllüleri Kemik Arkadaşım’la da işbirliğine giden Dardenia, sokak hayvanları için düzenli olarak balık göndermeye devam edecek.
Yenilikçi tatlarıyla balık tutkunlarının favori adresi Dardenia, önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı sürdürüyor. Tüm Dardenia restoranlarını evcil hayvanları kabul ediyor. İsteyen misafirler evcil hayvanlarıyla birlikte Dardenia restoranlarını ziyaret ederek keyifli bir yemek yiyebiliyor. Dardenia, sokak hayvanlarını da unutmuyor. Tüm Dardenia restoranlarının önünde sokak hayvanları için yem ve su kapları bulunuyor.

Yardımlarını sadece yem ve su kaplarıyla sınırlı tutmayan Dardenia, sokak hayvanlarının beslenmesi için gönüllü kuruluşlara yiyecek yardımında da bulunuyor. Son olarak sokağa terkedilmiş hayvanlar için beslenme ve barınak yardımı sağlayan Sokak Hayvanlarına Yardım Gönüllüleri Kemik Arkadaşım’la da işbirliğine giden Dardenia, 120 kilo temizlenmiş, kılçıkları alınmış balık bağışladı. Dardenia, hayvanların korunmasına yönelik bu gibi sosyal projelerde yer almayı sürdürecek.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok