Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Et ve Balık Konusunda İstanbul’un En İddialı Restoranlarından

Dünya Mutfağı, Brasserie, Restoran ve Kafe konseptiyle geçtiğimiz Temmuz ayında Çengelköy’de hizmete giren ve sunduğu muhteşem lezzetleriyle...

Dünya Mutfağı, Brasserie, Restoran ve Kafe konseptiyle geçtiğimiz Temmuz ayında Çengelköy’de hizmete giren ve sunduğu muhteşem lezzetleriyle İstanbul’daki iddialı mekanlar arasına girmeyi hedefleyen Beyaz Bosphorus, menüsüne yeni eklediği et ve balık yemekleriyle et ve balık konusunda İstanbul’un en iddialı restoranları arasına girmeye aday

Uzman mutfak ekibi tarafından, en kaliteli etlerin seçilmesi, özel teknik ve uygulamalar ile pişirilen lezzetleriyle göz dolduran Beyaz Bosphorus, menüsüne yeni eklenen, Antrikot, Lokum Izgara, T-Bone, Dallas, Newyork ve Kuzu Kafes gibi etine dolgun ve doyurucu lezzetleriyle et konusunda ne kadar iyi olduğunu göstermeye başladı. Kaliteli etlerin seçimleri ve pişirilmeleri kadar sunumlarına da dikkat eden Beyaz Bosphorus’un uzman şefleri işin en önemli noktasının misafirlerin tabaklarından aldıkları ilk lokmadan sonra yüzlerinde oluşan lezzet pırıltısı olduğunu söylüyorlar.

Boğazın en güzel manzaralı yalılarından biri olan Beyaz Bosphorus, balık sezonunun açılması ile menüsüne denizlerimizin en lezzetli balıklarını da ekledi. Eylül ayı itibariyle servis edilmeye başlayan Levrek Izgara, Somon Izgara, Somon Teriyaki, Lagos – Fırında, Deniz Çipurası, Kalkan, Deniz Levrek ve Mevsim Balıkları ilk sunum aşamalarıyla birlikte Beyaz Bosphorus misafirlerinden tam not almayı başardı.

Beyaz Bosphorus bulunduğu konum itibariyle sahip olduğu büyüleyici İstanbul manzarası ve menüsünde bulunan dünya mutfağının seçkin lezzetleri ile kısa sürede bölgenin tercih edilen mekanları arasındaki yerini aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok