Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Günün her saatine eşlik ediyor

Kütahya Porselen, popüler sanatı yansıtan yeni koleksiyonu “Briscambille” ile iskambile yeni bir yorum getiriyor.  Pasta takımından çay takı...

Günün her saatine eşlik ediyor


Kütahya Porselen, popüler sanatı yansıtan yeni koleksiyonu “Briscambille” ile iskambile yeni bir yorum getiriyor. 

Pasta takımından çay takımına, kupalardan meze tabaklarına kadar birçok seçeneğin yer aldığı “Briscambille” Koleksiyonu, zamanın en güçlü tanıklarını değerli anlar ile buluşturuyor.

Kütahya Porselen’in eğlenceyi şıklıkla buluşturduğu yeni koleksiyonu Briscambille, Kütahya Porselen mağazalarında yerini aldı. Tüm dünyada yüzyıllardır bilinen kupa, maça, sinek ile karo desenlerini sofralarla ve kahve keyfiyle buluşturan koleksiyonda çay takımlarından pasta takımlarına kadar birçok seçenek yer alıyor. 

Günün her saatine eşlik ediyor


Anlam yüklü bir koleksiyon

Koleksiyondaki kupa deseni kalpten gelen en güzel duygulara hitap ederken, maça ise bu duyguların koruyuculuğunu üstleniyor. Karo, elması andıran şekliyle hayattaki her anın değerli olduğunu anlatırken üç yapraklı yonca olarak bilinen sinek ise şansı sembolize ediyor. Karakterlerin her birinin dört mevsimi temsil ettiği koleksiyonda kırmızı ve siyah renkler ise gece ile gündüzü simgeliyor. 

Anlam yüklü tasarımıyla dikkat çeken Briscambille Koleksiyonu, zamansız olma ve günün her saatine eşlik edebilme özelliğiyle de öne çıkıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe