Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaktaki yeni yardımcınız: Mutfak Robotu

Özellikleri sayesinde mutfakta işleri kolaylaştıran, şık tasarımı ile fark yaratan ürünler tasarlayan Karaca’dan yeni Mastermaid Power mutfa...

Mutfaktaki yeni yardımcınız: Mutfak Robotu


Özellikleri sayesinde mutfakta işleri kolaylaştıran, şık tasarımı ile fark yaratan ürünler tasarlayan Karaca’dan yeni Mastermaid Power mutfak robotu… 

Dilimleme, rendeleme, yoğurma, çırpma, buz kırma gibi zorlu işleri kısa sürede ve pratik şekilde tamamlayan Mastermaid Power, lezzetli yemeklerin başyardımcısı, mutfakların yeni yıldızı olacak.

Mutfaktaki zorlu işlerin değişmez yardımcısı, Karaca’nın küçük ev aletleri ailesinin yeni üyesi Mastermaid Power mutfak robotu, işlevselliği tasarımla buluşturuyor. Kendi kategorisinde ideasını ortaya koyan Karaca’nın yeni mutfak robotu, 10 farklı aparatı ile mutfaktaki işleri kolaylaştırırken, el oyalayan işlerin hızlıca üstesinden geliyor. Doğrama, karıştırma, öğütme, rendeleme, dilimleme, yoğurma, çırpma fonksiyonlarının hepsini bir arada sunan bu robot ile enerjinizi işlere değil, hazırlıkların tadını çıkarmaya kullanacaksınız. 

Mastermaid Power’ın çift katlı, 4 kanatlı doğrayıcı bıçakları, üstün doğrama performansı sağlarken 1500 ml’lik geniş haznesi ise tek seferde fazla miktarda ürün için işlem yapma imkanı sunuyor.  Damak tadına göre kahve ve baharatları farklı seviyelerde çekebilen öğütücü başlığının yanı sıra 5 farklı paslanmaz çelik rende başlığı ise meyve, sebze ve sert peynirleri değişik şekillerde dilimleyip, rendeleyerek benzersiz sunumlar hazırlamaya yardımcı oluyor.

Karaca Mastermaid Power ile soğuk içecekler yapmak ise çok eğlenceli… Blender sürahisinin 1000 ml haznesi kalabalık aileler ya da misafirler için tek seferde içecek hazırlama olanağı sunarken, blender bıçakları ise soğuk içecekler için buzları ideal şekilde kırılmasını sağlıyor.

Yumurtaların kolayca kabararak çırpılmasını sağlayan yumurta aparatının yanı sıra kısa sürede homojen hamurlar hazırlayan hamur aparatı ise Mastermaid Power’ın ustalık alanlarından sadece ikisi... Hamur işlerinden vazgeçmeyenler de Martermaid Power’ı mutfaklarının başköşesinden ayıramayacak.

İster günlük mutfak işleri ister kışa hazırlık için yapılacak bütün doğrama, rendeleme ve diğer işler için rahatlıkla kullanılabilen, 12 farklı renk seçeneği bulunan Karaca Mastermaid Power mutfak robotu tüm Karaca mağazalarında

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe