Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Zeytinyağlı hafif lezzetleri hazırlayın!

Sofralara renk ve tazelik katan zeytinyağlı sebzeler 20’den fazla mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan Thermomix ile çok kolay!  Diji...

Zeytinyağlı hafif lezzetleri hazırlayın!
Sofralara renk ve tazelik katan zeytinyağlı sebzeler 20’den fazla mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan Thermomix ile çok kolay! 

Dijital mutfak aleti Thermomix’in TM6 modeli ile zeytinyağlı sebzeli enginardan yer elmasına, taze fasulyeden pırasa ve favaya kadar dilediğiniz sağlıklı sebze yemeği tarifine ulaşabilir, çok kısa bir sürede besin değerini kaybetmeden pişirebilirsiniz.

Yarım yüzyılı aşkın bir süredir milyonlarca eve giren Thermomix’in TM6 modeli 20‘den fazla mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan çok fonksiyonlu bir dijital mutfak aleti. Tek başına yenilecek hafif lezzetleri başında beklemeye gerek kalmadan pratik bir şekilde hazırlayabilen, aynı zamanda sofraların tamamlayıcısı niteliğinde de olan bu lezzetleri profesyonel şefler gibi tam kıvamında yapabilen Thermomix TM6 keşfedilmeyi bekliyor.

Mutfağın akıllı teknoloji uzmanı Thermomix ile yemek için sabırsızlıkla bekleyeceğiniz zeytinyağlıları sonbahar mevsiminde de sofrada görmek hayal edemeyeceğiniz kadar kolay!

Zeytinyağlı hafif lezzetleri hazırlayın!

Zeytinyağlı sebzeler Thermomix ile tam tadında

Uzman şefler tarafından onaylanan Cookidoo’daki 80 binden fazla tarif içerisinde yer alan zeytinyağlı sebzeli enginardan yer elmasına, taze fasulyeden pırasa ve favaya kadar dilediğiniz zeytinyağlı yiyeceğin tarifine ulaşılabiliyor. Besin değerini kaybetmeden en fazla 30 – 60 dakika arasında pişerek  sofrada yerini bulabilen bu hafif ve sağlıklı sebze yemekleri ilk tercihlerden oluyor. 

Tek bir karıştırma kabıyla kullanılan TM6, geniş dokunmatik ekranı, rehberli pişirme fonksiyonu gibi yenilikçi teknolojisi ve benzersiz özellikleriyle sofraları hafif lezzetlerle buluşturuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe