Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İstanbul’da yaz nasıl geçti?

Dünyanın en kapsamlı restoran keşif rehberi olarak bilinen ve 2013 yılının Kasım ayından beri Türkiye’de de hizmet veren Zomato, 2015 yazını...

Dünyanın en kapsamlı restoran keşif rehberi olarak bilinen ve 2013 yılının Kasım ayından beri Türkiye’de de hizmet veren Zomato, 2015 yazının yeme-içme trendlerini konu alan eğlenceli bir infografik hazırladı.

Türkiye’yle beraber toplam 22 ülkede ve 1000’den fazla şehirde yeme-içme sektörünün nabzını tutan Zomato; günlük 70 bin ziyaretçi, yaz dönemi süresince 30 milyon sayfa gösterimi ve yalnızca İstanbul’daki toplam 25 bin listelenmiş restoran üzerinden yola çıkarak İstanbullunun yaz tüketimini, dikkat çekici bir infografikle anlattı.

Kullanıcıların, yaz boyunca en çok tercih ettikleri mutfak türlerinden gittikleri restoranlarda toplam kaç porsiyon kebap yediklerine, en çok check-in yaptıkları semtlerden, yaz boyunca tüketilen dondurma topu sayısına kadar detaylı ve eğlenceli bilgiler içeren infografiğe göre; İstanbulluların bu yaz tükettiği kebaplar İstanbul-Londra arasındaki mesafeyi geçti.

İstanbul’un en çok check-in yapılan iki semti; uzun zamandır popülaritesini koruyan Kadıköy ve Beşiktaş olurken, üçüncü sırayı yeni açılan kafe ve restoranlarıyla Avrupa yakasının kalbi olmaya doğru emin adımlarla ilerleyen Karaköy aldı.

Kahvaltı yine ilk sırada!

Yaz boyunca en çok tercih edilen mutfak türlerine de infografisinde yer veren Zomato’ya göre kullanıcılar yine ev dışı tüketimde en çok “Kahvaltı” tercih etti. İkinci sırayı yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan “Balık” alırken, üçüncü sıra geleneksel lezzetimiz olan “Kebap” oldu. Uzakdoğu mutfağının da dördüncü sırada yer aldığı mutfak türleri bölümünde, Çin mutfağı birinci, Kore mutfağı ikinci, Japon mutfağı ise üçüncü oldu.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe