Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sonbahara Özel Lezzetler

İstanbul’un en gözde noktası Nişantaşı’nda St. Regis İstanbul’un giriş katında hizmet veren St. Regis Brasserie, sonbahar kış sezonu için ye...

İstanbul’un en gözde noktası Nişantaşı’nda St. Regis İstanbul’un giriş katında hizmet veren St. Regis Brasserie, sonbahar kış sezonu için yenilediği menüsü misafirlerine “beklentilerinizin ötesinde” bir lezzet deneyimi sunuyor.

St. Regis Istanbul Executive Şefi Gürcan Gülmez küratörlüğünde Türk ve Fransız mutfağını harmanlayan lezzetleri ile kısa zamanda İstanbullular’ın buluşma noktası olan St. Regis Brasserie, yeni menüsünde yer alan balkabağı& havuç çorbası, ezogelin çorbası ve közlenmiş patlıcan çorbası ile soğuk kış günlerine meydan okuyor.

St. Regis Brasserie’nin spesiyalleri arasında; kuzukulağı, Erzincan keçi peyniri sufle, kızılcık soslu Kinoa Salatası; bal ile lezzetlendirilmiş Ispanak& Keçi Peyniri Salatası, Baharatlı Semizotu Salatası, Izgara Biftek Salatası gibi lezzetli ve sağlıklı salataların yanı sıra Ev Yapımı Deniz Mahsüllü Ravioli, Fener Baığı Güveç, limon ile tatlandırılmış yasemin pirinci püresi ile sunulan Levrek Tava, karmelize sebzeler ve kırmızı şarap sosu ile servis edilen Ördek Budu, yer elması püresi eşliğindeki Dana Yanağı, beğendi ve ayva ile sunulan The St. Regis Brasserie Kuzu İncik gibi lezzetler bulunuyor.

Baştan çıkarıcı tatlı menüsünde ise kestane şekeri taneli sıcak çikolatalı kek Kestane&Çikolata, çıtır gofret üzerine portakallı ve misket limonlu mousse Portakal&Misket Limon, çıtır milföy üzerinde lyce meyve köpüğü Lychee, Kara Orman Pastası ve çikolata ve vanilya sos ile servis edilen St. Regis İstanbul Style Churros gibi lezzetler yer alıyor.

St. Regis Brasserie, her gün 08.30-01.00 saatleri arası sabah kahvaltısından beş çayına, iş yemeklerinden seçkin şaraplarla ile taçlandırılmış akşam yemeklerine kadar farklı seçenekleriyle misafirlerini lezzet dolu bir yolculuğa çıkarıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok