Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Arzum Provita Max ile kışı sağlıklı geçirmek mümkün

Gıda hazırlamada pazar lideri Arzum’un yeni inovatif ürünü Provita Max Blender Seti, vitamin dostu bıçak teknolojisi ile sebze, meyve ve yiy...

Gıda hazırlamada pazar lideri Arzum’un yeni inovatif ürünü Provita Max Blender Seti, vitamin dostu bıçak teknolojisi ile sebze, meyve ve yiyecekleri en sağlıklı haliyle sunarak vücudun kışa hazırlanmasını sağlıyor. 

Provita Max Blender Seti’nin özel tasarlanmış zirkonyum bıçağı sayesinde standart bıçaklara göre besinlerin vitaminlerini yüzde 47 daha fazla koruyor.

Gıda hazırlamada pazar lideri Arzum’un yeni inovatif ürünü Provita Max Blender Seti, vitamin dostu bıçak teknolojisi ile sebze, meyve ve yiyecekleri en sağlıklı haliyle sunarak vücudun kışa hazırlanmasını sağlıyor.

Uluslararası laboratuarlar tarafından yapılan test sonuçlarına göre Provita Max Blender Seti, özel tasarlanmış zirkonyum bıçağı sayesinde standart bıçaklara göre besinlerin vitaminlerini yüzde 47 daha fazla koruyor. Üstelik sertleştirilmiş malzemeden üretilen tırtıklı bıçağıyla keskinliğini uzun süre muhafaza ediyor.

Provita Max Blender Seti, blender ve çırpıcı başlığı, doğrayıcı haznesi, rendeleme ve dilimleme özelliğiyle 5 fonksiyonu bir arada sunuyor. Turbo fonksiyonuyla yüksek performans sağlayan Provita Max Blender Seti’nin dar mutfaklar içinse Provita Mini Set alternatifi bulunuyor.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında:  Türkiye’de elektrikli ev aletleri sektörünün pazar lideri konumunda olan Arzum, 1966 yılında kuruldu. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat gerçekleştiren Arzum, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım olmak üzere 6 ürün kategorisinde; 250’den fazla ürünü ile bulunuyor. Arzum’un uluslararası operasyonları Hong Kong’ta bulunan ofisi dışında dört kıtaya yayılan 30’a yakın ülkede sahip olduğu geniş dağıtım ağını kapsıyor. ‘Yenilikçi’, ‘tutkulu’, ‘samimi’ ve ‘özenli’ ‘ güvenilir” olmak şeklinde sıraladığı değerleriyle Arzum, kuruluşundan bu yana müşterilerine en iyi teknolojiyi ve ürünleri sunmakta. TGI Global’in araştırmasına göre Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 10 markası arasında yer alan Arzum ürünleri, Türkiye’de 10 milyondan fazla evde kullanılmaktadır
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe