Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çamura hayat veren koleksiyon: “Ground”

Bonna, geri dönüştürülmüş Ground serisi ile topraktan aldıklarımızı geri veriyor! Dünya trendlerine uygun yenilikçi çözümleri ve benzersiz ü...

Çamura hayat veren koleksiyon: “Ground”
Bonna, geri dönüştürülmüş Ground serisi ile topraktan aldıklarımızı geri veriyor!

Dünya trendlerine uygun yenilikçi çözümleri ve benzersiz ürün kalitesi ile HoReCa dünyasında köklü bir yer edinen premium porselen markası Bonna, sürdürülebilirlik projeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Prints Koleksiyonu ile yaşamı tehdit altında olan yaban hayatına destek olan marka, geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilir ürünlerine bir yenisini daha ekledi.  Bonna’nın atık çamurdan ürettiği yeni koleksiyonu Ground, topraktan aldıklarımızı geri vererek, doğa üzerindeki olumsuz etkiyi minimum düzeye indirmeyi hedefliyor.

2014 yılından bugüne HoReCa sektöründe faaliyet göstererek, otel, restoran ve catering sofralarında şıklık yaratan premium porselen markası Bonna, özgün, inovatif ve yenilikçi tasarımlarıyla olduğu kadar sürdürülebilirlik projeleriyle de dikkat çekiyor. Yaban hayatının yaşamı tehdit altında olan türlerine destek vermek üzere, geçtiğimiz yıl WWF-Türkiye iş birliğiyle hayata geçirdiği koleksiyonu Prints ile son derece önemli bir adım atan marka, geri dönüştürülmüş atık çamurdan üretilen yeni serisi Ground ile sofralarda yer almaya hazırlanıyor.

Çamura hayat veren koleksiyon: “Ground”

Doğaya duyulan sonsuz saygı ile üretildi

Doğaya ve yaşama saygılı üretimi benimseyen Bonna, geliştirdiği projelerle çevreyi ve dünyayı korurken, “sürdürülebilir üretimle gezegenimizin kaynaklarını israf etmeden üretmek mümkün” diyor. Tüm iş süreçlerini dünyadaki karbon ayak izini azaltarak, daha sürdürülebilir bir üretim döngüsüne doğru geçiş doğrultusunda planlayan marka, sektörün diğer paydaşlarına ilham veren koleksiyonlara imza atıyor. Yeni koleksiyonu Ground ile zamanın başlangıcından beri, insanlığı ana şefkati ile sarmalayan toprağa ve onun tekrarlayan nakaratlarına duyduğu sonsuz saygıyı, en saf haliyle sunan Bonna, bir nevi topraktan aldıklarımızı ona geri veriyor.  Geri dönüştürülmüş atık çamurdan özenle üretilen koleksiyonun, dış yüzeyi ham bünye, iç yüzeyi ise gri ve transparan olmak üzere 2 farklı renk seçeneğinden oluşuyor. Sadeliğiyle göz dolduran 10 parçalık koleksiyonun, ambalajlarında kullanılan kutular dahi geri dönüştürülebilir malzemeden. 

Gelecekte tüm ürünleri sürdürülebilir olacak

Yaban hayatına dikkat çeken Prints koleksiyonunda olduğu gibi Ground serisinde de geri dönüştürülmüş hammadde ve çevre dostu ürünler kullanan Bonna, gelecekte tüm ürünlerini ve üretim şeklini tamamen sürdürülebilirlik üzerine kanalize etme hedefinde. Sürdürülebilir üretimi marka kimliğinin merkezine koyan marka, doğaya olan negatif etki minimum düzeye indiriyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok