Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Farklı Tarz Vücut Tipleri İçin Şık Bikini Önerileri

Her kadının vücut şekli birbirinden farklı olduğu için bikini seçimleri de farklı oluyor. Kadın mayo modelleri içinden vücut tipinize uygun ...

Farklı Tarz Vücut Tipleri İçin Şık Bikini Önerileri

Her kadının vücut şekli birbirinden farklı olduğu için bikini seçimleri de farklı oluyor. Kadın mayo modelleri içinden vücut tipinize uygun modelleri belirlemek oldukça önemlidir. Kadın bikini modelleri içinden tercihte bulunurken her kadın daha şık ve konforlu bir görünüme kavuşmak ister. Göbek bölgesindeki fazlalıklardan rahatsız olan kadınlar tek renk modeller içinden seçim yapmalıdır. Özellikle yüksek bel modeller göbek bölgesini çok daha iyi toparlar.

Büyük göğüslere sahip olan kadınlar genellikle kalın askılı ve balenli modelleri tercih eder. Küçük göğüslü kadınların seçimi üçgen, balensiz, destekli bikini modellerinden yanadır. Küçük göğüslere sahip olan kadınlar renk seçimlerinde daha çok canlı renkler ve desenler içinden tercih yapar.

Geniş omuzlara sahip olan kadınlar, düz renkli ve üst kısmı detaysız modelleri tercih etmelidir. Geniş basenlere sahip olan kadınlar ise alt kısmı düz renkli bikini ya da etekli bikiniler içinden seçim yapabilir. Uzun bacaklara sahip olan kadınlar ise alt kesimi daha geniş olan bikini modellerini tercih edebilir. Kadın bikini takımları, kadınların plaj modasında ihtiyacı olan parçalar göz önünde bulundurularak tasarlanır. 

Vücut Tipinize En Uygun Bikini Modelleri Nelerdir?


Vücut tipiniz bikini seçimindeki en önemli kriterdir. Vücut tipinize uygun bir bikini seçimi ile dilediğiniz bölgeleri kamufle edebilir, istediğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz. Her tip kadın vücut şekline göre mayo modelleri bulunur. Bu modeller nelerdir, birlikte inceleyelim.

Straplez Bikini

Üst kısmında askı olmayan straplez bikini modelleri, vücuda tam olarak oturur. Küçük göğüslere sahip kadınlar için uygun olan bu modellere her sezon yer verilir.

Etekli Bikini

Alt parçasına kalçayı örten etek görünümünde kumaşlar kullanıldığı için özellikle geniş kalçalara sahip kadınlar için ideal bir seçimdir.

Mayokini

Son yılların plaj modasında rüzgar gibi esen mayokini modelleri, hem mayo hem bikini giymeyi seven kadınların tercihleri arasında yer alıyor. Özellikle beli ince ve küçük göğüslü kadınlar tarafından tercih ediliyor.

Toparlayıcı Bikini

Özellikle göbek bölgesinden rahatsız olan kadınların tercihi olan toparlayıcı bikini modelleri, vücudu tam olarak sarar ve yüksek belli olduğu için göbek bölgesini kamufle eder.

Üçgen Bikini

Her dönemin yaz plaj giyimi seçenekleri içinde yer alan üçgen bikini modelleri, göğsü küçük olan kadınların tercihidir.

Destekli Bikini

Göğsü küçük olan kadınların tercihi olan bir başka model de destekli bikini modelidir. Bu bikini modelleri her sezon popüler olmayı başarıyor. Göğüs dekoltesini seven kadınlar yaz koleksiyonunda mutlaka bu modellere yer veriyor.

Şortlu Bikini

Şortlu bikini etekli bikiniler kadar ilgi gören modellerdir. Özellikle basen kısmındaki fazlalıklardan şikayetçi olan kadınlar tarafından tercih edilir.

Hamile Bikini

Anne adaylarını düşünerek tasarlanan bu modeller, hamileyken de kendini şık ve konforlu hissetmek isteyen kadınlar için üretiliyor.

Sıraladığımız tüm bikini modelleri içinden beklentinize en uygun olanları belirlemek için Ayyıldız kataloğuna mutlaka göz gezdirmelisiniz. Çok sayıda renk ve desene sahip olan Ayyıldız bikini ve mayo modelleri içinden en beğendiğinize online alışveriş seçeneği ile hemen sahip olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok