Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Toptan Feraceler Uygun Fiyatlarla Ayshan Moda'da

Tesettür giyimin en çok tercih edilen parçalarından biri de feracelerdir. Her sezon farklı çizgilerle tesettür giyimde öne çıkan ferace mode...

Toptan Feraceler Uygun Fiyatlarla Ayshan Moda'da

Tesettür giyimin en çok tercih edilen parçalarından biri de feracelerdir. Her sezon farklı çizgilerle tesettür giyimde öne çıkan ferace modelleri, Merter toptan ferace için tek adres olan Ayshan Moda koleksiyonunda tamamen özgün tasarımlar ile ortaya çıkıyor. Çeşitli renk ve desen seçeneklerine sahip olan koleksiyonda her kadın kendine uyan bir model bulabilir. 

Siz de toptan ferace almak istiyorsanız, Ayshan Moda web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Böylece stil sahibi her kadını kendi tarzına uygun ürünlerle buluşturabilirsiniz. Feracelerde model kadar kumaş da önemlidir. Yaz ayları için ince kumaşla tasarlanan feraceler, kış aylarına göre tasarlanan kalın kumaşlı seçenekleri ile tesettür giyen her kadının gardırobunda yerini alıyor. İşlemeli tasarımları ile öne çıkan modeller dışında farklı ayrıntılara sahip modeller de bulabilirsiniz. Ayshan Moda ürünlerine toptan ferace fiyatları ile sahip olabilirsiniz.

Ferace Modelleri Nelerdir?


Feraceler her kadına hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Spor giyim modelleri; cepli, fermuarlı birçok farklı seçeneğe sahip. Ferace modelleri içinde sade modeller çok daha fazla tercih ediliyor. İşleme, nakış gibi detaylara sahip olan modeller ise özel davetlerde kullanılmak üzere tercih ediliyor. Her kadının tarzına uygun modellere ulaşmak için mutlaka Ayshan Moda’yı ziyaret etmelisiniz.

Ferace modelleri genç kadınları ve klasik giyimi seven kadınları zengin ürün yelpazesi ile karşılıyor. Son yıllarda sade modeller spor tarzı benimseyen kadınların dolaplarındaki yerini alıyor. Fermuarlı ve düğmeli ferace modelleri, klasik giyimden vazgeçmeyenlerin tercihi. Ferace kombini yaparken, tek parça olmasının avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Son yılların tesettür modasında, lazerkesim işlemeli ferace modelleri de çok fazla tercih ediliyor. Bu modeller özellikle uzun etekler ve pantolonlarla çok fazla tercih ediliyor. Feraceler artık her mevsim tercih edilen tesettür giyim parçaları olduğu için koleksiyonunuzda her sezon feracelere yer vermelisiniz.

Ceket yaka ve hakim yaka modeller mevsim şartlarına göre çeşitli kumaşlarla tasarlanıyor. Özellikle çiçek işlemeli kuşaklı modeller kombinlere ayrı bir zenginlik katıyor. Ayrıca düğme ya da fermuarların görünmesini istemeyenler için düğme ve fermuarların gizlendiği çeşitler de tasarlanmıştır.

Vücut yapısına güveneneler tarafından sık tercih edilen balon kol modeller şık ve havalı bir görünüm sunuyor. Feracelerin omuz inci taşlı modelleri, klasik giyimden vazgeçmeyenlerin tercihleri arasında yer alıyor. Volanlara yer verilen feraceler ise daha özel bir tasarım ile fark yaratmak isteyenlerin tercihidir. Dantel detaylı modeller, tarzına ayrı bir hava katmak isteyenler tarafından özellikle şık davetlerde giyiliyor. Feraceler hem iş yaşamında hem de günlük yaşamda kadınların en pratik kurtarıcı parçalarındandır. Her kadının tarzın uygun olan modeli seçmek için Ayshan Moda koleksiyonuna mutlaka göz gezdirin!

Ferace Nereden Alınır?


Toptan ferace modellerine sahip olmak istiyorsanız, uygun fiyatlı toptan feracenin adresi Ayshan Moda’ya bir göz gezdirmelisiniz. Toptan ferace seçenekleri oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ayshan Moda ferace modelleri içinden yapacağınız seçimlerle hem uygun fiyat avantajından yararlanabilirsiniz hem de her kadının tarzına uygun bir ürün bulabilirsiniz. Zaman kaybetmeden Ayshan Moda ferace modellerine bakmanızın tam zamanı!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe