Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kanada’nın ünlü patates markası

Kanada’nın ünlü patates markası New York Fries, Bakırköy Marmara Forum AVM’deki şubesini Selim ve Kerim Altınok’tan keyifli bir müzik dinlet...

Kanada’nın ünlü patates markası New York Fries, Bakırköy Marmara Forum AVM’deki şubesini Selim ve Kerim Altınok’tan keyifli bir müzik dinletisiyle açıyor. 

Türkiye’deki ilk restoranını geçtiğimiz aylarda Ataşehir Brandium AVM’de açan marka, Türkiye’deki tüm lezzet tutkunlarına ulaşmayı hedefliyor.

Tüm dünyada “sağlıklı patates kızartmasının adresi” olarak bilinen New York Fries (NYF), kullanılan yağın kalitesiyle öne çıkıyor. Trans yağ içermeyen patates kızartmaları, zararlı olabilecek her etkiden uzakta, tamamen hijyenik koşullarda hazırlanıyor. Hidrojene edilmemiş kolesterolsüz yağın tekli doymuş yağ oranı düşük; ayrıca E vitamini açısından zengin. Böylece zeytinyağına benzer bir etki yaratıyor. Marka, Kanada’da en iyi yönetilen 50 şirketten biri seçildi.

Mönüler, birbirinden lezzetli malzeme ve sos seçenekleriyle taçlanarak doyumsuz bir lezzet oluşturuyor.
Kanada’daki ismiyle “Poutine” denilen mönü; kendine özgü tadı ve sunumuyla adeta bir fenomen halinde seviliyor. Tek başına bir öğün yerine geçebilen “Poutine”, lezzetiyle geniş kitlelere hitap ediyor.

Gençler ve çocuklar için sağlıklı bir seçenek oluşturan NYF, ailelerin de güvenle tercih edebilecekleri bir marka.

NYF, yakın ve orta vadede İstanbul’da on beş şubeye ulaşacak. Daha sonra diğer illerde de açılacak.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok