Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kazandibi tavuklu mu olur, tavuksuz mu?

SARAY MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZİ, BOL LEZZETLİ AMA AZ KALORİLİ TATLISI KAZANDİBİ, HAFIZ MUSTAFA’NIN HÜNERLİ ELLERİNDE YENİDEN LEZZET BULUYOR Ha...

SARAY MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZİ, BOL LEZZETLİ AMA AZ KALORİLİ TATLISI KAZANDİBİ, HAFIZ MUSTAFA’NIN HÜNERLİ ELLERİNDE YENİDEN LEZZET BULUYOR

Hafız Mustafa, sütlü tatlılarda yanık lezzetini sevenler için mükemmel bir tatlı olan kazandibini marifetli ustaların ellerinden çıkararak, tüm şubelerinde tatlı severlere sunuyor. Özellikle 19. yüzyılda yaz ve Ramazan sofralarını süsleyen tatlı olarak kendini gösteren kazandibi, Hafız Mustafa farkıyla damaklarda ayrı bir tat bırakıyor. Peki bu tatlı tavuklu mu olur, tavuksuz mu?

Manda ve inek sütünü tavukgöğsü parçacıkları ile buluşturarak kazandibinin en tatlı halini üreten Hafız Mustafa tavukgöğsünü, kazandibinin vazgeçilmez bir parçası olarak içeriğine dahil ediyor.

Türk mutfağının geleneksel tatlı listelerinin başında kendine yer bulan kazandibi, hafif kıvamı ve sütlü lezzeti ile tüm tatlı severleri kendisine hayran bırakıyor. Saray mutfağındaki maharetli ellerin yaratıcılık gücünün çok ufak bir göstergesi olan kazandibi, Hafız Mustafa’nın hünerli elleriyle de 21’inci yüzyılın vazgeçilmez lezzetleri arasında kendine yer buluyor.

Sütlü tatlılara yoğunlaşarak tercihini düşük kalorili ürünlerden yana kullananlar için kazandibi vazgeçilmez hafif tatlılardan biri olarak listenin başında. Peki, kazandibi nasıl yapılır, her şeyden de önemlisi tavuklu mu olur, tavuksuz mu? 156 yıllık geçmişi geride bırakan, bu nedenledir ki, tatlının ehli olarak gösterilen Hafız Mustafa, en lezzetli kazandibini tavuk göğsünden üreterek elde ediyor.

Az kalori, bol lezzet
İçeriğinde; manda sütü, inek sütü, tavukgöğsü bulunan Hafız Mustafa’nın kazandibi tatlısı, bol lezzet ama az kalorisi ile damaklarda iz bırakıyor. Saray mutfağının klasik lezzetlerinden olan kazandibini Mustafa Hafız farkıyla tatmak için İstanbul’daki Hafız Mustafa şubelerine gelerek veya Dubai Mall’daki yeni açılan Hafız Mustafa mağazasını ziyaret ederek tadabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe