Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmek..

Bowl Food Kültürüne Bonna Dokunuşu: Pott Bowl Koleksiyonu Premium HoReCa markası Bonna, yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmek adına farklı ...

Yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmek


Bowl Food Kültürüne Bonna Dokunuşu: Pott Bowl Koleksiyonu

Premium HoReCa markası Bonna, yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmek adına farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş ürün ve çözümler sunmaya devam ediyor. Teknolojik altyapısı, etik iş birliği modeli ve beraber büyümeye dair inancı ile geleceğin beğenisine bugünden ilham vermeyi hedefleyen marka, yeni koleksiyonu Pott Bowl ile “bowl food” kültürüne ayrıcalıklı bir Bonna dokunuşu yapıyor.

Zengin ürün gamı ve premium ürün kalitesi ile HoReCa dünyasında köklü bir yer edinen Bonna, lezzet yolculuklarının yeni, renkli ve dopdolu durağı “bowl food” kültürüne özel olarak tasarladığı Pott Bowl koleksiyonu ile farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş çözümler sunmaya devam ediyor. 

Pott Bowl, modern ve geleneksel çizgileri harmanlayan tasarımı, inovatif yapısı, parlaklığı ve dayanıklılığıyla dört dörtlük bir sofra deneyimi yaratıyor. 5’er   parçadan oluşan  Pink Pott Bowl ve toprak renklerindeki Terra Pott Bowl ile 2 ayrı renk seçeneğine sahip olan koleksiyon, reaktif sır uygulaması ile üretimini farklı tonlarla tamamlayarak kişiye özel bir yemek deneyimi sunuyor. Farklı boyutları sayesinde balıktan salataya, kahvaltıdan ana yemeğe kadar her türlü menüde kullanılabilen Pott Bowl koleksiyonu, ergonomik formuyla da konforlu anlara eşlik ediyor.  

Yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmek


Kaybolmaya yüz tutmuş çömlekçilik zanaatına atıfta bulunmak ve bu kadim zanaatın yeniden hatırlatmak hedefiyle Pott Bowl, çömlekçilerin torna üzerinde bıraktıkları parmak izlerini andıran rölyef detaylarla hem geçmişten hem de gelecekten ilham alıyor.  Pott Bowl, anda kalarak hazırlanacak yemeklerin, dolu dolu deneyimleneceği sunumlar için tüm profesyonelleri sofra sanatını özgünleştirmeye çağırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe