Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Seramik Kaplı Fırın Kapları Emsan'dan

Modern tasarımlarıyla işlevselliği bir arada sunan Emsan, 40. yılına özel tasarladığı ürünlerle dikkat çekiyor.  Seramik kaplamalı, yanmaz y...

Modern tasarımlarıyla işlevselliği bir arada sunan Emsan, 40. yılına özel tasarladığı ürünlerle dikkat çekiyor. 

Seramik kaplamalı, yanmaz yapışmaz, kolay temizlenebilen kek kalıplarına ismini veren Nar Serisi, yılbaşı sofralarına tatlılarıyla harikalar yaratmak isteyenler için özel olarak tasarlandı.

40 yıldan bu yana tasarladığı ürünlerle kullanıcılarına kalite ve güveni bir arada sunan Emsan, Nar Serisi ile tatlı kültürünü bir adım öteye taşıyor. Hem şık hem ergonomik olan Nar Serisi klasik kek kalıbından ekmek kalıbına, pratik tart kalıbından 12’li muffin kalıbına kadar pek çok farklı ve fonksiyonel ürününü bir arada sunuyor.

Değişik ve şık tasarımları sayesinde farklı kek formları elde etme imkanı sağlayan Emsan Nar Serisi özel yanmaz yapışmaz seramik kaplı iç yüzeyi ile keklerin dağılmadan kolayca kalıptan ayrılabilmesini sağlıyor. Kolay temizlenebilir yapısı mutfakta zaman kazandırırken, ergonomik yapısı ürünlerin uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilmesine olanak veriyor.

40 yıldır kullanıcılarına sunduğu geniş ürün yelpazesiyle fark yaratan Emsan, mutfakta geçen zamanı keyife dönüştürmeye devam ediyor. Sevdikleriniz için hazırlayacağınız birbirinden lezzetli kekler ve tartlar, Emsan’ın 8 parçadan oluşan Nar Serisi ile yılbaşı sofraları unutulmazlar tatlarla buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe